Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Apple toi myyntiin uuden vaihtoehdon AirPods Pro -kuulokkeille - Beats Fit Pro -kuulokkeet nyt saatavilla 229,95 eurolla

Beats Fit Pro -kuulokkeet sopivat esimerkiksi sporttisempaan makuun.

Apple on tuonut marraskuun 2021 alussa julkistamansa täyslangattomat, aktiivisella melunvaimennuksella varustetut Beats Fit Pro -nappikuulokkeet nyt saataville myös Euroopassa ja monissa muissa maissa. Aiemmin kuulokkeet olivat saatavilla jo esimerkiksi Yhdysvalloissa.

Kuulokkeet ovat nyt tilattavissa muun muassa Applen omasta verkkokaupasta 229,95 euron hinnalla.

Beats Fit Pro -kuulokkeista on neljä värivaihtoehtoa, jotka ovat musta Beats black, valkoinen Beats white, salvianharmaa sekä kristallinvioletti.

Kuulokkeissa on korvakäytävän sulkevat tulpat sekä lisäksi taipuisa siipipidike, jonka tarkoitus on pitää kuulokkeet tiivisti korvissa myös rajummin niiden kanssa liikuttaessa. Lisäksi kuulokkeiden suunnittelussa kerrotaan hyödynnetään tuhansia digitaalisia malleja erilaisista korvista täydellisen yhdistelmän löytämiseksi mukavan, mutta vakaan istuvuuden osalta minkä tahansa muotoisessa tai kokoisessa korvassa.

Beats Fit Pro -kuulokkeiden neljä värivaihtoehtoa.
Beats Fit Pro -kuulokkeiden neljä värivaihtoehtoa.

Beats Fit Pro -kuulokkeet ovat varustettu Applen AirPods-kuulokkeista tutulla H1-piirillä ja sisältävät AirPods Pro -kuulokkeista tutun aktiivisen taustamelun vaimennuksen sekä sen vastakohtana ympäristön ääniä läpi päästävän läpikuuluvuustilan.

Syksyllä 2021 esiteltyjen 3. sukupolven AirPods-kuulokkeiden ja jo aiemmin syksyllä 2019 esiteltyjen AirPods Pro -kuulokkeiden tavoin Beats Fit Pro -kuulokkeet tukevat myös tilaääntä, mukaan lukien Dolby Atmos, sekä dynaamista pään liikkeen seurantaa tilaäänen määrittämiseen. Mukana on myös mukautuva taajuuskorjain (Adaptive EQ), joka säätää äänentoistoa korvan muodon mukaisesti.

Applen H1-piirin myötä Beats Fit Pro -kuulokkeissa on tuki kädet vapaana toimivalle Hei Siri -komennolle, integraatiolle Missä on…? -sovelluksen kanssa, automaattiselle laitteen vaihdolle sekä äänenjaolle yhdestä laitteesta kaksiin kuulokkeisiin. Myös paritus Apple-laitteiden kanssa käy helposti yhdellä kosketuksella.

Akunkesto kuulokkeissa yltää jopa 7 tuntiin ilman aktiivista taustamelun vaimennusta tai läpikuuluvuustilaa, ja 6 tuntiin jommankumman niistä kanssa. Yhdessä latauskotelon kanssa akunkesto pitenee vastaavasti jopa 24 tai 28 tuntiin. Viiden minuutin lataus tuo jo tunnin lisää kuunteluaikaa. Latauskotelon lataaminen käy sen USB-C-liitännän kautta, eikä tukea langattomalle lataukselle ole.

Beats Fit Pro -kuulokkeiden mukana toimitetaan kolme eri kokoa tulpista. 3. sukupolven AirPods-kuulokkeiden tavoin Beats Fit Pro -kuulokkeet ovat varustettu uudella edistyneemmällä ihotunnistusanturilla, jonka avulla kuulokkeet jatkavat ja keskeyttävät toiston asetettaessa ja otettaessa kuulokkeet pois korvista.

Kuulokkeissa on myös fyysinen painike, jolla voi hallita toistoa ja vaihtaa eri tilojen välillä.

Kestävyydeltään kuulokkeet ovat IPX4-luokiteltu eli ne kestävät vesi- ja hikiroiskeita.

Apple-laitteiden lisäksi Beats Fit Pro -kuulokkeita voi hallita myös Android-laitteilla Beats-sovelluksen avulla. Sovellus muun muassa tarjoaa pikaparituksen ja mahdollisuuden mukauttaa toimintoja, kertoo akun varauksesta sekä mahdollistaa ohjelmiston päivittämisen.