Uusi verkkokauppa Teknavi.com

OnePlussalta tulossa ensimmäinen tablettilaite? Haki OnePlus Pad -tavaramerkin

Tablettilaite voi kasvattaa jatkossa OnePlussan tuotevalikoimaa.

OnePlussan tuotevalikoima voi pian laajentua huippuluokan älypuhelinten rinnalle jo viime aikoina tulleista edullisemmista älypuhelimista, kuulokkeista, älykellosta sekä valituilla markkinoille myös aktiivisuusrannekkeesta ja älytelevisioista ensi kertaa myös tablettilaitteisiin.

Mahdollisista OnePlus-tablettilaitesuunnitelmista vihiä antaa OnePlus Pad -tavaramerkkihakemus. OnePlus on hakenut itselleen OnePlus Pad -tavaramerkin Euroopassa, kertoo MySmartPrice-sivusto. Hakemus tehtiin 1. heinäkuuta.

Sinällään kovin yllättävänä OnePlussan laajentumista tablettilaitteisiin ei voi edes pitää sen jälkeen, kun liikkeellä on ollut huhuja myös huhuja tulevista Oppo- ja Realme-tablettilaitteista. OnePlus toimii nykyään Oppon alabrändinä, jollainen osana Oplus-ryhmää on myös Realme.

Monet aiemmatkin OnePlus-laitteet ovat olleet jo uudelleennimettyjä versioita Oppon laitteista, ja OnePlus Pad voi olla jatkoa tälle. Brändeistä Realme on jo vahvistanut itsekin siltä olevan tulossa sekä tablettilaite että myös ensimmäinen kannettava tietokone. OnePlus-läppäreistä ei toistaiseksi nyt ole kuultu huhuja tai saatu muuten viitteitä – ainakaan vielä.