LG V20 S tulossa? Pienempi versio LG:n huippupuhelimesta

 

LG:n V20-huippupuhelin oli ennakkoon odotettu – olihan kyse myös ensimmäisestä julkistetusta Android 7.0 Nougat -puhelimesta. Sittemmin eurooppalaisittain mielenkiinto V20:een lässähti, kun selvisi ettei LG ole tuomassa puhelinta myyntiin täällä.

Nyt huhut kuitenkin kertovat, että myös Eurooppa olisi saamassa LG:n pienemmän V20 S -puhelimen.

LG isai beat eli mahdollisesti myös V20 S.

Alankomaista nousi esille hiljattain tiedot LG:n hakemasta V20 S -tavaramerkistä. Nyt tämän jatkoksi iPhoneArenan lähde on kertonut loogisilta vaikuttavia tietoja V20 S:stä. Kyseessä olisi käytännössä LG:n jo Japanin markkinoille KDDI-operaattorille isai beat -nimellä julkistetun V20:tä muistuttavan, mutta pienemmän puhelimen kansainvälinen versio.

Tämä isai beat ja näin ollen mahdollisesti V20 S eroaa V20:stä pienemmällä koollaan ja näytöllään, 5,7 tuuman sijaan vain 5,2 tuumaa – silti 2560×1440 pikselin tarkkuudella. Sisäistä tallennusmuistia on myös 64 gigatavun sijaan 32 gigatavua ja akun kapasiteetti 200 milliampeerituntia pienemmät 3 000 milliampeerituntia, mutta muuten teknisesti V20 S olisi lähellä V20:tä.

Näin myös isai beatissa / V20 S:ssä on Qualcomm Snapdragon 820 -järjestelmäpiiri, 4 gigatavua RAM-muistia, muistikorttipaikka, kaksoiskamera takana (16 megapikselin pääkamera + laajakuvalinssinen 8 megapikselin kaksoiskamera). Mukana olisi myös V20:stä löytyvä pieni lisänäyttö, joka tarjoaa muun muassa nopeasti tietoa saapuvista viesteistä ja ilmoituksista, ja esimerkiksi viesteihin voi nopeasti reagoida lisänäytön. Myös V20:n hyvät audio-ominaisuudet, kuten nelinkertainen DA-muunnin, löytyvät isai beatista.

V20:stä poiketen V20 S voisi myös olla isai beatin tavoin vedenkestävä.

V20 jäi tulematta Eurooppaan todennäköisesti suuren kokonsa takia jättimäisten puhelinten ollessa täällä vähemmän suosittuja. V20 S voisi näin hyvin sopia myyntiin täälläkin hieman pienikokoisempana.