Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Tässä ovat Huawein seuraavat suuret uutuudet

Huawein MateBook-uutuuskolmikko on paljastunut vuotaneissa selkeissä mainoskuvissa. Alta löytyvän kuvan julkaisi Twitterissä mobiilialan ykkösvuotaja Evan Blass.

Uudet MateBookit ovat MateBook E, MateBook X ja MateBook D. Laitejoukon koodinimet ovat Pascal, Bell ja Watt, mutta vielä ei tiedetä mikä koodinimistä yhdistyy kuhunkin tuotenimeen.

MateBookit ovat Windows-laitteita alkuperäisen edeltäjänsä tavoin.

Pascal-koodinimellisen laitteen teknisiä ominaisuuksia on paljastunut aiemmin GeekBench-suorituskykytestin kautta. Mukana on Intel Core i5-7200U -suoritin ja 8 gigatavua RAM-muistia. Näyttökoko on 15 tuumaa. Aiempien huhujen mukaan MateBook nähtäisiin tällä kertaa useassa eri koossa – 15-tuumaisen lisäksi tulossa olisi ainakin 13-tuumainen.

MateBookit ovat kasvamassa kokoa, sillä alkuperäinen oli vain 12-tuumainen. Lisäksi suorittimessa on siirrytty Core M:stä ”täysveriseen” Core i -sarjaan.

Uusien kuvien perusteella MateBook E:ssä on kevyesti kiinnittyvä ja irroitettava näppäimistö, kun X- ja D-malleissa näppäimistö vaikuttaa kiinteämmältä osalta laitetta – eikä välttämättä ole lainkaan irroitettavissa.

Huawei on kertonut järjestävänsä julkistustilaisuuden Berliinissä 23. toukokuuta ja luvannut esittelevänsä tuolloin uuden lippulaivatuotteen. MateBookit sopisivat kuvaukseen. Toki ne voidaan julkistaa aiemminkin ja toukokuun lopun tilaisuuden sisältö olla jotakin aivan muuta.

Huawein MateBookit Evan Blassin julkaisemassa vuotokuvassa.
Huawein MateBookit Evan Blassin julkaisemassa vuotokuvassa.