Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Galaxy S8:n virallisiin lisävarusteisiin tulossa multimediatelakka

Samsungin ensi kevään lippulaivapuhelimen, Galaxy S8:n, julkaisu saattaa vielä olla muutaman kuukauden päässä, mutta tiedonjyväsiä laitteesta on jo käynyt huhumyllyssä kiertämässä. Nyt SamMobile kertoo Galaxy S8:lle tulossa olevista Samsungin virallisista lisävarusteista.

Samsung on julkaissut jopa kiitettävän paljon erilaisia lisävarusteita, kuten suojakoteloita, Galaxy S -malleilleen, ja tuleva S8 tuleekin SamMobilen mukaan saamaan hyvin pitkälti samat varusteet kuin viime kevään S7. Mukana on kuitenkin myös hieman uutta.

SamMobilen mukaan tulossa on tuttuja suojakoteloita, kuten LED View Cover, Clear View Cover ja fyysisen näppäimistön näytölle tuova Keyboard Cover. Lisäksi odotettavissa on tyylikkäästi alcantarakankaalla verhoiltu Protective Cover sekä 2600 milliampeeritunnin lisäakulla varustettu Backpack-kotelo. Myös itse puhelinta laajemmilla liitäntämahdollisuuksilla varustettu uusi Multimedia Dock eli multimediatelakka on SamMobilen mukaan tulossa valikoimiin. Muun muassa HDMI-liitännällä varustettu telakka on aiemmin ollut tarjolla ainakin Note II- ja Galaxy S4 -puhelimille, ja jotain vastaavaa saattaa siis olla tulossa myös S8:lle.

Aiemmin Samsungin odotettiin esittelevän Galaxy S8:n tuttuun tapaan helmikuun lopulla Mobile World Congress -tapahtumassa, mutta Wall Street Journal raportoi pari viikkoa sitten, että esittely saattaakin tapahtua myöhemmin keväällä, mahdollisesti vasta huhtikuussa.