Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Apple päivitti MacBook Pro –malliston – hinnat nousivat

Apple on uusinut MacBook Pro –mallistonsa. Samalla menivät uusiksi hinnat.

Halvimmasta 13-tuumaisesta MacBook Pro -kannettavasta saa pulittaa 1 199 euroa. Aikaisemmin vastaavan laitteen sai viisi kymppiä halvemmalla. 13-tuumaiseen on valittavissa joko Intelin 2,3 GHz:n Core i5 tai aavistuksen sähäkämpi 2,7 GHz:n Core i7 –tuplaydiprosessori.

15-tuumaisesta saa pulittaa 1 799 ja 17-tuumaisesta 2 499 euroa. 15-tuumaisen hinta on pysynyt ennallaan, mutta 17-tuumaisen hintalappuun on tullut peräti 200 euroa lisää. Kahteen isompaan Macbook Pro –kannettavaan on saatavilla i7-neliydinprosessori, jonka saa joko 2,0 tai 2,2 gigahertsisenä.

Uusissa kannettavissa on Thunderbolt-liitäntä. Alun perin vastaavan portin kehitti Intel. Thunderboltilla dataa voi siirtää jopa 10 Gbps:n nopeudella. Adapterien avulla porttia voi käyttää esimerkiksi hdmi-, dvi- ja vga-muotoisen videon siirtämiseen.

Uutuutena kannettavista löytyy myös HD-tasoinen FaceTime-videopuhelutoiminto, jolla voi rimpautella videon välityksellä muihin uusiin MacBook Pro –kannettaviin iPhone 4 -luureihin ja iPhone touch –laitteisiin.

Teknari