Uusi verkkokauppa Teknavi.com

25% Instagramin käyttäjistä käyttää sen yksityisviestintätoimintoa

Instagram on viimeinkin julkaissut tietoja sen viime joulukuussa julkaiseman yksityisviestitoiminto Directin käyttöasteesta. Kuukausittain toimintoa käyttää noin neljännes kaikista palvelun käyttäjistä, kertoo uutissivusto The Verge.

Direct on viestintätoimintona mielenkiintoinen siksi, että jokainen keskustelu on aloitettava Instagramille tuttuun tapaan kuvalla. Tämä saattaa osaltaan hankaloittaa keskustelujen aloittamista, mutta kenties toisaalta tekee uusiin henkilöihin tutustumisesta rennompaa. Direct löytyy helposti suoraan Instagram-applikaatioiden yläkulmasta, joten yksityisviestejen lähettäminen on tehty helpoksi.

25 prosenttia kaikista käyttäjistä ei ole huono luku ottaen huomioon että se tarkoittaa 45 miljoonaa ihmistä, jotka käyttävät yhtä viime joulukuussa julkaistua toimintoa. Instagramin tulevaisuus ei kuitenkaan ole Direct-toiminnon käsissä. Ohjelman kuvankäsittelytyökalut monipuolistuvat jatkuvasti ja sen kuukausittain aktiivisten käyttäjien määräkin on ohittanut jo 200 miljoonaa.