Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Tänään tv:ssä: Urheiluautolegenda Porsche 911 rallilegenda Markku Alénin vauhtikäsittelyssä – "Tää on oma rotu"

Teknavin 18. kauden kuudennessa jaksossa tutustutaan Enni Rukajärven autominään, testataan Skoda Superbin tehoversio ja selvitetään, minkälaista kyytiä tarjoaa uusi kahdeksannen sukupolven Porsche 911.

Porsche 911 on automaailman legenda, jota on valmistettu 56-vuotisen historiansa aikana jo yli miljoona kappaletta. Yksi niistä päätyi kesällä Teknavin vauhtikaksikon haltuun, ja illan jaksossa selviää, minkälaiset kyydit tarjoaa mallin uusi sukupolvi Markku Alénin vauhtikäsittelyssä.

– Tää on niin hyvä ajaa, että tää ei meinaa pysyä näppösissä. Tää on oma rotu, Alén analysoi vaiherikkaan rata-ajon lomassa.

Enni Rukajärvi on noussut kansan suosikiksi näyttävillä tempuillaan lumilaudan päällä. Mervi Kallio ottaa selvää, minkälainen persoona Ennistä paljastuu ratin takana. Sähköautoilun puolesta liputtavan maailmanmestarin menopelinä on Nissan Leaf.

Skoda on uudistanut lippulaivamallinsa Superbin. Risto Virtasen testissä on malliston tehoversio, 272-hevosvoimainen Skoda Superb SportLine.

Lue myös:
Ensituntuma: Uuden sukupolven Porsche 911 on parempi paketti kuin koskaan
Ensituntuma: Porsche 911 Cabriolet – fiilistelijän valinta
Tänään tv:ssä: Testissä Skoda Superbin tehoversio – “Suorituskyky ei jätä ketään kylmäksi”

Teknavin 18. tuotantokauden kuudes jakso esitetään sunnuntaina 27.10. klo 22.35 MTV3-kanavalla. Uusinnat ma 28.10. klo 14.00 MTV3 ja su 3.11. klo 14.30 Lisää ohjelman aiheista löydät osoitteesta www.teknavi.fi.

Seuraa Teknavia myös sosiaalisessa mediassa!
Löydät meidät Facebookista, Instagramista, Twitteristä ja YouTubesta.