Tänään tv:ssä: Patrik Laine Teknavin vieraskuskina – "Kyllä autosta pitää kuulua ääni"

Teknavin 18. kauden neljännessä jaksossa selvitetään, minkälainen automies on NHL-kiekkoilija Patrik Laine.

Winnipeg Jetsin paidassa maaleja mättävä Patrik Laine on osoittanut, että homma toimii kiekkokaukaloissa, mutta miten on ajotaitojen laita? Siitä ottaa selvää Teknavin uusin vahvistus Mervi Kallio, joka hyppää Laineen kyytiin Turun kesäisille kaduille.

– Pakko myöntää, että olen aika aggressiivinen kuski, mutta silti turvallinen, Laine analysoi.

21-vuotiaan NHL-tähden menopelinä toimi kesällä 530-hevosvoimainen avoauto BMW M850i Cabrio. Hevosvoimat ovat maalitykin mieleen.

– Nopeista autoista mä tykkään. Ja bensalla pitää kulkea, sähköautot ei sytytä. Kyllä autosta pitää kuulua ääni, Laine tuumaa.

Kaksikon kesäisellä ajelulla selviää muun muassa, millä Laine palkitsee itsensä aina hattutempun jälkeen, ja miksi tamperelainen haluaa viettää kesät Turussa.

Jaksossa nähdään Patrik Laineen lisäksi myös muita innokkaita ratinkääntäjiä. Risto Virtasen testissä on uusi Audi Q3, ja rallilegendat Markku Alén & Juha Kankkunen testaavat yhdessä Continentalin uutta kuminastarengasta Kuusamon lumilla.

Teknavin 18. tuotantokauden neljäs jakso esitetään sunnuntaina 13.10. klo 22.35 MTV3-kanavalla. Uusinnat ma 14.10. klo 14.00 MTV3 ja su 20.10. klo 14.30. Lisää ohjelman aiheista löydät osoitteesta www.teknavi.fi.

Lue myös:
Tänään tv:ssä: Juha Kankkunen ja Markku Alén rengastestaajina – ”Pitää sitä vähän show’ta olla”

Seuraa Teknavia myös sosiaalisessa mediassa!
Löydät meidät Facebookista, Instagramista, Twitteristä ja YouTubesta.

Teknavin 18. tuotantokauden uudet jaksot sunnuntaisin klo 22.35 MTV3-kanavalla.