Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Tänään tv:ssä – Nissan Juke tarjoaa tuoretta tekniikkaa pirteästi pakattuna

Nissan on kunnostautunut viime vuosina katumaasturien markkinoille. Pääsimme tutustumaan toisen sukupolven Jukeen Barcelonassa.

Pienten katumaasturien markkinat ovat vahvalla nousu-uralla ja Nissan on ollut mukana pienten ja keskikokoisten katumaasturien luokissa jo vuosikymmenen verran. Japanilaisvalmistajan pienempi malli esiteltiin vuonna 2010 ja nyt Jukesta nähdään toinen sukupolvi.

Yksi Juken vahvuuksista markkinoilla on ollut persoonallinen ja erottuva muotoilu, joka on houkutellut mallin pariin jo yli miljoona asiakasta. Valmistaja on halunnut pitää tästä kiinni ja uusi malli onkin helppo tunnistaa mallisarjansa edustajaksi. Perinteisen kehityksen mukaisesti auto on kasvanut hieman joka suuntaan ja tarjoaa siten myös paremmat tilat niin matkustajille kuin tavaroille.

Tilojen lisäksi auto on kasvanut ominaisuuksiltaan. Auto tarjoaa nykyaikaista mukavuutta esimerkiksi multimediajärjestelmän liitettävyyden näkökulmasta ja toisaalta kuljettajaa aktiivisesti avustavan teknologian osalta. Eniten toivottavaa jättää voimalinjapaletti, joka sisältää vain yhden moottorin. Litraisen ja 117 hevosvoimaa tarjoavan moottorin turvin kompakti katumaasturi kyllä liikkuu riittävästi arkiliikenteessä, mutta Juken luokassaan hauska ajettavuus jää hieman taka-alalle.

Kauden seitsemännessä jaksossa Markku Alén puolestaan korkkaa KymiRingin uudella Toyota GR Supralla, ja Mervi Kallio hyppää laulaja Kalle Lindrothin kyytiin.

Teknavin 18. tuotantokauden seitsemäs jakso esitetään sunnuntaina 3.11. klo 22.35 MTV3-kanavalla. Uusinnat ma 4.11. klo 14.00 ja su 10.11. klo 14.00 MTV3. Lisää ohjelman aiheista löydät osoitteesta www.teknavi.fi.

Kuvat: Nissan ja Mikko Autio

Lue lisää:
Tänään tv:ssä – Markku Alén korkkaa KymiRingin uudella Toyota Supralla: “Tää on huimaa touhua”
Koeajossa toisen sukupolven Nissan Juke – tasaisesti parannettu

Seuraa Teknavia myös sosiaalisessa mediassa!
Löydät meidät Facebookista, Instagramista, Twitteristä ja YouTubesta.