Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Tänään tv:ssä: Markku Alén selvittää 612-hevosvoimaisen sähköisen rallicross-auton suorituskyvyn: "Tämä on kuin B-ryhmän ralliauto!"

Teknavin 19. kauden toisessa jaksossa liikutaan pelkästään sähkömoottorien voimalla. Kovimmat kyydit tarjoaa tulevaisuuden rallicross-auto.

Rallicrossin MM-sarjassa ajetaan ensi vuonna myös sähköautoilla. Teknavin vauhtikaksikko on luonnollisesti ajan hermolla ja selvittää illan jaksossa, minkälaista menoa on luvassa. Rallilegenda Markku Alén testaa toisen entisen rallikuskin, itävaltalaisen Manfred Stohlin rakentamaa sähköistä rallicross-autoa.

– Mielettömän tehokas! Tämä on kuin B-ryhmän ralliauto, Alén hehkuttaa 612-hevosvoimaisen menopelin suorituskykyä.

Tesla on hallinnut alusta asti premium-luokan sähköautomarkkinoita, ja hyvin menee myös merkin tähän asti edullisimmalla mallilla. Risto Virtasen testissä on viime vuonna Suomen ylivoimaisesti myydyimmäksi sähköautoksi noussut Tesla Model 3.

Sähköautokulttuuri kehittyy kovaa vauhtia myös Suomessa. Jaksossa tutustutaan sähköautoilijoiden omaan ratatapahtumaan, jossa ei pakokaasu tuoksu.

Kuvat: Mikko Autio ja Teknavi

Seuraa Teknavia sosiaalisessa mediassa!
Löydät meidät Facebookista, Instagramista, Twitteristä ja YouTubesta.

Teknavin 19. tuotantokauden toisen jakson ensiesitys nähdään sunnuntaina 22.3. klo 22.35 MTV3-kanavalla. Uusinta su 29.3. klo 14.30 MTV3. Lisää ohjelman aiheista löydät osoitteesta www.teknavi.fi.