Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Tänään tv:ssä: Markku Alén lennättää Ford Ranger Raptorin ilmojen teille: "Se oli Dakaria!"

Teknavin 19. kauden kolmannessa jaksossa testataan uusi kuudennen sukupolven Opel Corsa, tutustutaan vuoden kiinnostavimpiin moottoripyöräuutuuksiin ja koeajetaan uusi Ford Ranger Raptor.

Lava-auton ei tarvitse olla pelkkä työkalu. Tähän lopputulokseen päätyy myös Teknavin vauhtikaksikko koeajaessaan illan jaksossa urheilullisilla mausteilla tuunattua Ford Ranger Raptoria. Rallilegenda Markku Alén antaa autolle todellisen erikoiskäsittelyn Alastaron Circuitin maastoradalla ja testaa myös uutuuden lento-ominaisuudet.

– Se oli Dakaria! Kun autossa on kunnon iskarit, niin kyllähän se toimii, Alén toteaa hurjan ilmalennon jälkeen Euroopan myydyimmän lava-auton suorituskykyisimmästä versiosta.

Corsa on kuulunut Opelin mallistoon jo lähes 40 vuoden ajan, ja sitä on myyty maailmanlaajuisesti yli 13 miljoonaa kappaletta. Risto Virtanen selvittää, miten suositun pikkuauton uusi kuudes sukupolvi pärjää ajotestissä.

Lisäksi jaksossa tutustutaan moottoripyörämarkkinoiden tilanteeseen ja MP 20 -näyttelyn kiinnostavimpiin uutuusmalleihin.

Kuvat: Teknavi

Lue myös:
Koeajossa Ford Ranger Raptor – paljon enemmän kuin työkalu

Seuraa Teknavia sosiaalisessa mediassa!
Löydät meidät Facebookista, Instagramista, Twitteristä ja YouTubesta.

Teknavin 19. tuotantokauden kolmas jakso esitetään sunnuntaina 29.3. klo 22.35 MTV3-kanavalla. Uusinnat la 4.4. klo 17.00 ja su 5.4 klo 14.30 MTV3. Lisää ohjelman aiheista löydät osoitteesta www.teknavi.fi.