Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Tänään tv:ssä – Markku Alén korkkaa KymiRingin uudella Toyota Supralla: "Tää on huimaa touhua"

Teknavin 18. kauden seitsemännessä jaksossa koeajetaan uusi Nissan Juke, selvitetään laulaja Kalle Lindrothin ajotaidot sekä koetaan KymiRingin mutkat ja metkut Markku Alénin ja uuden Toyota Supran kyydissä.

Iitissä sijaitseva KymiRing on maamme uusin moottorirata ja luonnollisesti suuren kiinnostuksen kohteena. Illan jaksossa Teknavin tehokaksikko ottaa ensituntumaa rataan mielenkiintoisella urheiluautouutuudella. Markku Alénin vauhtikäsittelyssä on paluun markkinoille tekevä legenda, Toyota GR Supra.

"Silmät kiinni ja kaasu auki, kyllä se pito sieltä löytyy", Alén naurahtaa viedessään 340-hevosvoimaisen Supran suorituskyvyn äärirajoille KymiRingin haastavalla radalla.

"Tää on vaativa rata. Tässä vaaditaan isoja… en viitsi sanoa, mitä, mutta tää on huimaa touhua. Tähän, kun Moto GP:n pojat tulee 340 km/h ja hakee jarrupaikkoja, niin täytyy hattua nostaa", Alén sanoo kiitäessään radan nopean osuuden kruunaavalla 1,2 kilometriä pitkällä suoralla.

Vuonna 2010 Nissan piristi kompaktien katumaasturien tarjontaa tuomalla markkinoille rohkeasti muotoillun Juken. Jaksossa selvitetään, onko persoonallinen luonne säilynyt, kun Mikko Aution koeajossa on täysin uusi Juken toinen sukupolvi.

Ida Paul ja Kalle Lindroth muodostavat yhden tämän hetken suosituimmista kotimaisista duoista. Teknavin toimittaja Mervi Kallio hyppää kuskina bändin keikkareissuilla toimivan Lindrothin kyytiin ja tutustuu Opel Insignia GSi:llä kurvailevan laulajan autominään.

Teknavin 18. tuotantokauden seitsemäs jakso esitetään sunnuntaina 3.11. klo 22.35 MTV3-kanavalla. Uusinnat ma 4.11. klo 14.00 ja su 10.11. klo 14.00 MTV3. Lisää ohjelman aiheista löydät osoitteesta www.teknavi.fi.

Seuraa Teknavia myös sosiaalisessa mediassa!
Löydät meidät Facebookista, Instagramista, Twitteristä ja YouTubesta.