Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Skodan iso maasturi sai hinnat – seitsemänpaikkainen SUV alle 32 000 eurolla

Skoda esitteli syksyllä ensimmäisen ison katumaasturinsa. Auto perustuu samoihin konsernipalikoihin kuin sen sisarukset Volkswagen Tiguan ja Seat Ateca. Kodiak on kuitenkin näistä selkeästi suurin ja ainoana tarjolla myös seitsemänpäikkaisena. Lisähintaa kolmas penkkirivi tuo mallista riippuen hieman yli 1 000 euroa, joten edullisimmillaan seitsemänpaikkaisen Kodiakin saa reilulla 31 000 eurolla.

Kodiakin hinnat alkavat 1,4-litraisen bensaturbon 125-hevosvoimaisesta versiosta, joka kustantaa 30 102 euroa Active-varustetasolla. Tämän lisäksi bensapuolella on tarjolla 150- ja 180-hevosvoimaiset moottorit. Dieselmallistossa on tarjolla kaksi 150- ja 190-hevosvoimaiset moottorit, ja pienemmän hinnat alkavat 36 494 eurosta, jolloin auto on myös automaattivaihteinen.

Automaattivaihteisto ja neliveto ovat tarjolla kaikkien moottorien yhteyteen lukuunottamatta pienintä bensakonetta. Molempien mallistojen tehokkaimmat versiot ovat aina nelivetoisia sekä automaattivaihteisia. Nelivetomallien hinnat alkavat 1,4-litraisen TSI-moottorin 150-hevosvoimaisen version 35 086 eurosta, ja manuaalivaihteiseen nelivetodieseliin pääsee käsiksi 37 595 eurolla.

Varustetasoja on tarjolla alkuun neljä: Active, Ambition, Style sekä Exclusive. Näistä Ambition tarjoaa reilun 2 000 euron lisähintaan varsin hyvän kattauksen varusteita. Tähän tasoon sisältyvät muun muassa LED-ajovalot kaukovaloavustimella, ajoasetuksen valinta, sähkötoiminen takaluukku, avaimeton keskuslukitus ja käynnistys, sekä 8-tuumainen multimediajärjestelmän näyttö keskikonsoliin.

Lue lisää Skoda Kodiaktista:
Koeajossa Skoda Kodiaq: paljon hyvää, hyvin vähän moitittavaa

Kuva: Vesa Eskola