Salakuvissa uuden E-sarjan kaunein vaihtoehto

Mercedes on esitellyt uuden E-sarjan sedanin ja farmari on luvassa loppuvuodesta. Kaineinta korimallia eli kaksiovista coupéa saadaan odottaa ensi vuoden puolelle, mutta tämä linjakas kaunotar on nähty nyt lumisissa talvitesteissä.

Varsiin raskaasta naamioinnista huolimatta etenkin auton kattolinja on jo pääasiallisesti nähtävissä. E-sarja tulee noudattelemaan samaa tyyliä isoveli S-sarjan kanssa, mitä myös C-sarja mukailee pienimpänä variaationa. Esimerkiksi valot ja vilkut tulevat olemaan samaan tyyliin muotoillut ja iso jäähdyttäjän säleikkö viestii itsevarmaa olemusta. Aikaisempien sukupolvien tapaan E-sarjan Coupé tulee olemaan ilman B-pilaria ja ovet ovat luonnollisesti karmittomat. Näiden seikkojen myötä sivulinja on erityisen puhdas ja linjakas.

Sisätilojen osalta Coupé tulee noudattelemaan sedanissa nähtyä tyyliä. Mittaristoksi on tarjolla iso muunneltava näyttö ja viereen saa toisen samanlaisen 12,3-tuumaisen multimediajärjestelmien ohjaamiseen. Ratista löytyvät uudet kosketusnäppäimet ja autoon on tarjolla oikeaa luksustunnelmaa monipuolisen varustelun muodossa.

Moottoreiksi tulee tarjolle uusia taloudellisia nelisylinterisiä moottoreita. Toista ääripäätä edustaa AMG:n kahdeksansylinterinen voimanpesä. Aktiivinen turvallisuustekniikka on autoalan huippua ja järjestelmät käytännössä jo mahdollistaisivat autonomisen ajamisen.

Lue myös:
Ensikyydit uudessa E-luokan Mercedeksessä – “Maailman älykkäin business-auto”
Viralliset kuvat: Tässä on Mercedeksen vuoden tärkein uutuus​