Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Renault'n uusi Scénic ja Grand Scénic Suomeen alkukeväästä

Renault’n tila-autot Scénic ja Grand Scénic uudistuvat tammikuussa 2012. Suomeen ensimmäiset autot saapuvat alkukeväästä.

Uudet mallit saavat keulalleen uusia suorituskykyisiä ja taloudellisia moottoreita sekä uutta ilmettä led-päivävaloilla.

Scénic ja Grand Scénic ovat ensimmäiset Renault-mallit, joissa esitellään taloudellinen ja matalapäästöinen Energy dCi 110 -dieselmoottori. Lisäksi saatavana on jo nykyisestäkin mallistosta tuttu dieselmoottori Energy dCi 130 (CO2-päästöt 115 g/km, yhdistetty kulutus 4,4 l / 100 km), joka säästää 20 prosenttia polttoaineenkulutuksessa verrattuna korvaamaansa 1,9 dCi 130 -moottoriin.

Vuoden 2012 aikana Scénic- ja Grand Scénic -malleihin on saatavana myös Energy TCe 115 -bensiinimoottori, jonka pakokaasupäästöt ovat noin 135 grammaa kilometrillä ja polttoaineenkulutus 1,6 litraa pienempi satasella kuin 1,6 16V 110 hv -moottorissa.

Renault tarjoaa sekä pieneen että isoon Scéniciin Visio System -järjestelmää. Järjestelmä perustuu kameraan, joka sijaitsee auton tuulilasin ja taustapeilin välissä. Se parantaa yöllä tai hämärässä näkemistä kaistavahdin ja automaattisen kaukovalojärjestelmän avulla.

Renault myöntää Scénicille ja Grand Scénicille neljän vuoden takuun tai 100 000 kilometrin takuun.

Tarkemmat tiedot Suomen mallistosta ja hinnoista Renault julkaisee lähempänä esittelyä.

Teknari