Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Opel kannustaa ekoilemaan

Opel käynnisti heinäkuussa Eco-etukampanjan, jossa autonsa vähän kuluttavaan Opeliin vaihtava saa päätökselleen merkittävän tukirahan. Saksalaismerkin mallistosta löytyy monia alhaiset kulutus- ja päästöarvot omaavia ecoFLEX-malleja. Eco-etukampanja koskee kaikkia uusia Opeleita, jotka tilataan ennen syyskuun alkua ja rekisteröidään vuoden loppuun mennessä.

Uuden auton hankinta maksaa, joten harvalla on varaa tehdä sitä pelkästään positiivisten ympäristövaikutusten vuoksi. Taloudellisempi auto tuo säästöä vasta ajan kanssa pienempien polttoainelaskujen muodossa.

Opelin vuosimalli 2012 tuo mukanaan malliston, jonka kulutukset ovat pienemmät kuin koskaan aikaisemmin. Opel-asiakkaan saama eco-etu vaihtelee malleittain.

Vastikään uudistuneen Corsan ostaja saa 750 euron lisäedun autoa vaihtaessaan. Corsa 1,3 CDTI ecoFLEXin hiilidioksidipäästöt ovat pienimmillään 94 g/km, vaikka moottorissa on voimaa 70 kW (95 hv).

Meriva- ja Zafira-tila-auton ostajalle tarjotaan 1 300 euron tuki.

Uuden sukupolven myötä suureen suosioon nousseen Astran kohdalla eco-etu on 1 500 euroa. Tämän vuoden lopulla myyntiin tulevan uuden Astra 1,7 CDTI ecoFLEXin moottori kehittää 96 kW (130 hv), mutta sen CO2-päästöt ovat vain 99 g/km.

Insignian ostajille myönnetään 1 700 euron tuki autonvaihtoon. Opelin ecoFLEX-malliston lippulaiva on uusi Insignia 2,0 CDTI, jonka 96 kW:n (130 hv) tehoisen moottorin CO2-päästöt ovat 115 g/km. Uuden Insignia 1,4 Turbon kulutus puolestaan on 5,6 l/100 km (Hatchback), ja sen mukaiset hiilidioksidipäästöt 132 g/km, mikä on luokassaan pienin bensiinimoottoristen arvo.

Teknari