Purkuvideo: Tällainen on kestävin Nokia-älypuhelin sisältä - XR20 sai korjattavuudesta arvosanaksi 6,5 / 10

Nokia XR20 on kestävä, mutta korjaamisessa on haasteensakin.

Nokia-puhelinyhtiö HMD Globalin heinäkuun lopulla julkistaman kestävimmän Nokia-älypuhelimen Nokia XR20:n toimitukset ovat päässeet vauhtiin tällä viikolla.

Nokia XR20 on päätynyt myös PKBreviewsin purettavaksi. Video tästä on nähtävissä alla.

HMD Globalin mukaan Nokia XR20 on IP68-luokitellusti pöly- ja vesitiivis kestäen upotuksen 1,5 metrin syvyyteen tunnin ajaksi. Lisäksi sen luvataan kestävän lämpötilaeroja +55 asteesta –22 asteeseen ja pudotuksia 1,8 metristä. Kestävyyteen puhelimessa on panostettu jykevällä, kylkiä kiertävällä muovirakenteella alumiinirungon ympärillä, ja lisäkestävyyttä näyttölasille ja takakameroille on pyritty luomaan niiden upottamisella hieman reunuksia matalammalle.

PBKreviews antaa nyt Nokia XR20:lle korjattavuudesta arvosanan 6,5 / 10. Useimmat osat irtoavat helposti, mutta näytön vaihtaminen on hankalaa sen vaatiessa takapinnan poistamisen ja puhelimen purkamista, mukaan lukien akun irrottamisen.

Muuten kuin kestävyyden puolesta Nokia XR20 on varustettu 6,67 tuuman IPS LCD -näytöllä, stereokaiuttimilla, takana 48 megapikselin pääkameralla ja 13 megapikselin ultralaajakulmakameralla, edessä 8 megapikselin etukameralla, Qualcomm Snapdragon 480 -järjestelmäpiirillä ja 5G-tuella sekä 4 630 milliampeeritunnin akulla, jonka lataus käy 18 watin pikalatauksella tai langattomasti korkeintaan 15 watin teholla.

Nokia XR20.
Nokia XR20.