Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Tällaiset ovat tulevat OnePlus Buds Z2 -kuulokkeet - kuvat ja kattavat tiedot paljastuivat suuressa vuodossa

OnePlus Buds Z2 -kuulokkeet ovat tulossa edulliseen hintaluokkaan.

OnePlussalta on jo aiemmin huhuttu täksi syksyksi edullisempia aktiivisella taustamelun vaimennuksella varustettuja OnePlus Buds Z2 -nappikuulokkeita.

Nyt aiemmat mallinnoskuvapaljastukset sekä poiminnat teknisistä tiedoista ovat saaneet kattavammin jatkoa, kun GizNext-sivusto on paljastanut kerralla sekä viralliset kuvat kahdessa eri värivaihtoehdossa että kattavat tekniset tiedot.

Muotoilultaan OnePlus Buds Z2 -kuulokkeet eivät tule tarjoamaan mitään mullistavaa, vaan näyttävät jatkavan pitkälti edeltävien OnePlussan Buds Z -kuulokkeiden kanssa samoilla linjoilla. Kuulokkeet ovat edelleen varustettu korvakäytävän sulkevilla tulpilla. Latauskotelo on säilymässä myös edelleen muodoltaan pitkulaisena. Värivaihtoehtoja on luvassa kaksi, valkoinen Day White ja musta Night Black.

OnePlus Buds Z2 -kuulokkeissa on 11 millimetrin kaiutinelementit ja niiden aktiivisen melunvaimennuksen kerrotaan hiljentävän ulkopuolisia ääniä jopa 40 desibelillä. Kummassakin kuulokkeessa on yhteensä 3 mikrofonia ja ne tukevat tavanomaisia kosketusohjaustoimintoja.

Kuulokkeissa on myös Bluetooth 5.2 -yhteys, tuki vain tavanomaisille SBC- ja AAC-koodekeille ja ne ovat IP55-luokitellusti pöly- ja roiskevedenkestävät. Latauskotelo kestää myös vesiroiskeita IPX4-luokituksen mukaisesti.

Kuulokkeiden mitoiksi on vuodossa kerrottu 33 x 22,44 x 21,8 millimetriä ja painoksi 4,5 / 4,6 grammaa kuulokkeelta väristä riippuen. Latauskotelon paino on 40,5 / 42,0 grammaa väristä riippuen ja mitat 73,15 x 36,80 x 29,07 millimetriä.

Langatonta latausta latauskotelo ei tue, vaan lataus onnistuu vain USB-C-liitännän kautta. Kuulokkeissa on 40 milliampeeritunnin ja latauskotelossa 520 milliampeeritunnin akut.

Kuulokkeiden akunkestoksi vuoto kertoo 5 tuntia ilman aktiivista melunvaimennusta ja 7 tuntia ilman sitä sekä puheluissa 3 tuntia. Latauskotelon kanssa akunkesto yltää jopa 27 tuntiin melunvaimennuksella ja 38 tuntiin ilman sitä. Täysi lataus tyhjästä täyteen vie 90 minuuttia.

Aiemmin OnePlus on tuonut markkinoille täyslangattomien nappikuulokkeiden osalta kesällä 2020 alkuperäiset OnePlus Buds -kuulokkeet, syksyllä 2020 edullisemmat OnePlus Buds Z -kuulokkeet sekä hiljattain loppukesästä 2021 kuulokemallistonsa huipulle mukautuvalla aktiivisella taustamelun vaimennuksella varustetut OnePlus Buds Pro -kuulokkeet.

OnePlus Buds Z2 -kuulokkeiden tarkasta julkistusajankohdasta ei ole vielä tietoa, mutta julkistusta odotetaan lokakuun aikana – mahdollisesti samalla, kun OnePlus julkistaa OnePlus 9 RT -nimellä huhutun älypuhelimen Kiinan ja Intian markkinoille.

OnePlus Buds Z2 -kuulokkeet valkoisena. Kuva: GizNext.
OnePlus Buds Z2 -kuulokkeet valkoisena. Kuva: GizNext.
OnePlus Buds Z2 -kuulokkeet mustana. Kuva: GizNext.
OnePlus Buds Z2 -kuulokkeet mustana. Kuva: GizNext.