Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Sennheiserilta täyslangattomat CX Plus -nappikuulokkeet aktiivisella taustamelun vaimennuksella - hinta alle 160 euron

CX Plus -kuulokkeiden hinta painuu alle 160 euron.

Kuulokevalmistaja Sennheiser on esitellyt toistaiseksi edullisimmat aktiivisella taustamelun vaimennuksella varustetut nappikuulokkeensa.

Sennheiserin CX Plus -kuulokkeet ovat saksalaisfirman edullisin aktiivisella taustamelun vaimennuksella varustettu nappikuulokemalli. Suositushinta on 159,90 euroa, ja kuulokkeiden myynti valituilla alueilla alkaa 28. syyskuuta.

CX Plus -kuulokkeet ovat IPX4-luokituksen mukaisesti roisketiiviit, ja taustamelun vaimennuksen lisäksi niissä on ympäristön ääniä läpi päästävä tila, joka parantaa turvallisuutta esimerkiksi kaupungissa lenkkeiltäessä.

Kuulokkeiden mukana toimitetaan silikonisuojat, jotka takaavat hyvän istuvuuden korvakäytävään, ja Sennheiser lupailee äänenlaadunkin olevan korkealla tasolla.

Käyttöaika on latauskotelon tukemana 24 tuntia.

Akunkesto on 24 tuntia, kun sekä kuulokkeiden että latauskotelon kapasiteetti lasketaan yhteen. Tuettuja äänikoodekkeja ovat SBC, AAC, AptX ja AptX Adaptive, ja äänimaailmaa voi mukauttaa älypuhelimella haluamallaan tavalla.

Kuulokkeet tukevat myös kosketuseleitä esimerkiksi kappaleiden välillä vaihtelemiseen ja puheluihin vastaamiseen. Lisäksi ne toimivat itsenäisesti, joten halutessaan korvaansa voi asettaa vaikkapa vain oikeanpuoleisen kuulokkeen.

Sennheiser CX Plus -kuulokkeiden myynti alkaa 28. syyskuuta 159,90 euron suositushintaan.