Jäikö Teknavin jakso näkemättä? Paluu rallin kulta-aikoihin ja herkullinen älypuhelinvertailu

Teknavin tv-ohjelman yhdeksännen tuotantokauden seitsemännen jakson ensiesitys oli MTV3-kanavalla keskiviikkona 22.4. klo 22.40.

Jos missasit jakson, niin ei hätää. Jaksosta on luvassa kolme uusintaa: torstai klo 01.50 MTV3, lauantai klo 11.00 Sub ja sunnuntai klo 00.40 MTV3. Jakson voi myös katsoa Katsomo-palvelusta. Suora linkki lähetykseen löytyy tästä.

Seiskajaksossa Teknavin superautokaksikko Markku Alén ja Marko Terva-aho aloittavat ainutlaatuisen aikamatka rallin kulta-aikoihin Markku Alénin seurassa. Teknavi seuraa Alénin osallistumista San Marinossa ajettavaan Rally Legend -kisaan.

Risto Virtasen testissä seitsemännessä jaksossa on pirteä korealainen. Kia Rio on noussut pienten autojen myyntimenestykseksi Suomessa. Mikä on Virtasen lahjomaton tuomio Riosta?

Elektroniikka-aiheena on puolestaan se kaikkien mehukkain vertailu. Samsungin uusi huippumalli Galaxy S6 Edge on korealaisvalmistajan tärkein ase kiivaassa älypuhelintaistelussa. Teknavin elektroniikkatoimittaja Pauli Reinikainen testaa, miten käy, kun vastaan asettuu myyntiennätyksiä rikkonut iPhone 6.