Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Salakuvissa Opelin seuraava myyntitykki

Opel esitteli noin kaksi ja puoli vuotta sitten yhden merkin myydyimmistä malleista eli Corsan. Auto ei kuitenkaan ole päässyt Saksassa myyntitilastojen kärkeen, vaan huomattavasti vanhempi Polo on pitänyt tiukasti kiinni paikastaan. Uusimpien salakuvien perusteella Opelilla onkin putkessa jo seuraavan sukupolven Corsa, jota voitaisiin odotella markkinoille jo vuonna 2018. Tämän taustalla on myös se tosiasia, että nykyisellä Corsalla on paljon yhteistä edeltäjänsä kanssa.

Ensimmäisistä kuvissa näkee jo hyvin taulevan mallin mittasuhteet, ja muotojen päälinjat. Nykyisen mallin varsin jyrkästä konepellistä ollaan luopumassa ja myös peilien sijoittelu näyttää muuttuvan. Muodot noudattelevat siis paljolti Astrassa nähtyä tyyliä. Uusi Corsa tulee tarjolle nykyisen tavoin sekä kolmi- että viisiovisena, minkä lisäksi valikoiduilla markkinoilla tarjotaan sedania. Aiempaa fiksumman tilankäytön ansiosta sisätilat tulevat kompakteista mitoista huolimatta olemaan hyvät.

Myös teknisesti Corsa F tulee hyödyntämään paljolti Astrassa nähtyä tekniikkaa. Pellin alla tullaan näkemään uusia kolme- ja nelisylinterisiä moottoreita, jotka ovat luonnollisesti aiempaa taloudellisempia. Moottoreiden lisäksi Corsa tulee myös saamaan osansa uudesta turvallisuustekniikasta, ja autossa tullaan näkemään myös aikaisempaa enemmän kuljettajaa avustavaa tekniikkaa.