Joululahjavinkit: Näistä 6 tuotteesta on paljon iloa älypuhelimen kanssa

Jouluun on aikaa enää kaksi viikkoa.

Alla esitellään nyt näiden lisäksi myös joukko muita käteviä mobiililisävarusteita, joista osa sopii myös pienemmän budjetin joululahjaksi. Tämän vuoden trendeistä esiin nousevat muun muassa täysin langattomat nappikuulokkeet.

Logitech Jaybird Run

Laadukkaat täysin langattomat nappikuulokkeet ovat yksi vuoden 2017 uutuuksia. Ne vapauttavat liikkumisen johdoista ja sopivat tämän myötä erinomaisesti esimerkiksi kuntoilukäyttöön.

Logitechin uudet Jaybird Run -kuulokkeet ovat nanopinnoitteensa veden- ja hienkestävät. Mukana tuleva latauskotelo tarjoaa 4 tunnin akkukeston tarjoaville kuulokkeille 8 tuntia lisäkäyttöaikaa.

Hinta alessa 169 €, normaalisti 219 €

Täysin langattomat Logitech Jaybird Run -nappikuulokkeet.

Apple AirPods

Applen AirPods-kuulokkeista on tullut jo hitti eikä syyttä. Asiallisen äänenlaadun lisäksi kuulokkeiden vahvuuksia on helppo liitettävyys kaikkien käyttäjän Apple-laitteiden kanssa sekä kätevä latauskotelo, joka tarjoaa 5 tunnin akunkeston nappikuulokkeille jopa 24 tuntia käyttöaikaa.

Hinta 160-170 €

Applen AirPodsit ja niiden latauskotelo.

JBL T450BT

Jos haussa on täysin langattomien nappikuulokkeiden sijaan perinteisemmät langattomat Bluetooth-sankakuulokkeet edullisella hinnalla, ovat JBL:n T450BT-kuulokkeet erinomainen valinta. Testivoittajakuulokkeet tarjoavat hyvän äänentoiston sekä reilusti yli 10 tunnin akunkeston.

Hinta 40 €

JBL T450BT -kuulokkeet.

Google Chromecast 2

Googlen näppärässä pikkulaitteessa on hinta kohdallaan, sillä alle neljällä kympillä saa erittäin käyttökelpoisen laitteen, jolla voi esimerkiksi älypuhelimesta tai tabletista Wi-Fi-yhteydellä ohjata suuremmalle ruudulle sisältöä esimerkiksi Netflixistä, Yle Areenasta, Katsomosta, Ruudusta, YouTubesta, Spotifysta ja niin edelleen. Myös Chrome-selaimen kautta verkkosivut voi lähettää katseltavaksi suuremmassa koossa.

Jo viime vuonna Chromecast oli kenties joulun suosituin tekniikkalahja, ja suosio voi jatkua tänäkin vuonna.

Hinta 39 €

Google Chromecast 2.

Apple TV 4K

Apple-käyttäjille Chromecastiakin hieman kehittyneempi valinta voi olla Apple TV, josta syksyllä tuli uusi korkeampaa 4K-tarkkuutta ja HDR10-väritoistoa tukeva versio. Apple TV:n tvOS-käyttöjärjestelmälle on saatavilla myös yksinkertaisia pelejä.

Hinta 189 €

Apple TV 4K.

GoPro HERO6 Black

10 metrin syvyyteen asti vedenkestävä GoPro HERO6 Black on action-kameroiden kuningas. 12 megapikselin kamerakenno mahdollistaa 4K-tarkkuuden videokuvauksen jopa 60 kuvan sekuntinopeudella. Laitteessa on myös 2 tuuman värinäyttö, joten otokset voi tarkistaa nopeasti suoraan itse laitteesta. Sisäänrakennettu GPS-paikannus tallentaa myös kuvaussijainnit.

Hinta 579 €

GoPro Hero6 Black.