Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Vuoden 2013 viimeinen Teknari on ilmestynyt – nettiuutisointi jatkuu 7. tammikuuta

Vuoden 2013 viimeinen Teknari on ilmestynyt. Numerossa 22/2013 päästään nauttimaan muun muassa Volkswagen-konsernin farmarien vertailusta sekä mahtavasta joululahjavinkkien kattauksesta.

Volkswagen-konsernin suosikkifarkut. Tällä kertaa Teknarin perusteellisessa testissä ajetaan kolme saman konsernin sisarautoa. Volkswagen Golfin, Skoda Octavia Combin ja Seat Leon ST:n keskinäisessä vertailussa päädytään yllättävään lopputulokseen.

Mitä löytyy elektroniikkapukki Henri Kuokan säkistä? Elektroniikkaguru Henri Kuokan perusteellinen lahjalista kertoo kaiken, mihin vuodenvaihteen pyhinä elektroniikkaliikkeissä kannattaa kiinnittää huomiota. Siis kaiken.

Testissä Nokia Lumia 2520. Nokia sitten julkisti kuin julkistikin kauan odotetun taulutietokoneensa, ja vieläpä juuri Microsoft-kaupan alla. Millaisesta laitteesta on kyse? Kannattaako sitä ostaa? Henri Kuokka antaa tähänkin asiaan selväsanaisen vastauksen.

Erilainen ilta merellä. Ministerit, valtiovieraat… ja nyt Teknari. Suomen merivoimien ohjusveneen kyytiin ei kuka tahansa pääsekään. Teknari tutustui kehityksen aallonharjalla lipuvaan ohjusvene Hankoon Upinniemen sotasatamasta lähteneellä risteilyllä.

Ferrari 458 Speciale. Viisi tähteä. Ferrari 458:n erikoisversio on niin maukas kuin italialaisen keittiön paras annos vain olla voi.

Risto testaa: Mercedes-Benz A 45 AMG vastaan Audi S3 Sportback. Haussa saksalainen GTI-sportti? Teknarin testikuljettaja Risto Virtanen panee molemmat lujille Porvoon Premier Parkissa ja selvittää molempien menopelien hyvät ja vähän huonommat puolet.

Ford Mustangin pitkä laukka. Ford Mustang palaa pitkästä aikaa virallisia reittejä Eurooppaan. Teknarin Vesa Eskola kertoo, minkälainen auto sieltä on tulossa Suomeenkin ensi vuoden lopulla. Muita Teknarin tämänkertaisen kattauksen autoja ovat suomalaisvalmisteisen Mercedes-Benz A:n karvalakkimalli, BMW 520dA xDrive, Ford EcoSport ja Audi A3 Cabriolet.

Lue Teknari 22/2013 »

Vauhdikkaita lukuhetkiä Teknarin parissa – ja suurkiitos kuluneesta vuodesta!

Teknarin verkkosivusto jää nyt lomalle ja palaa sorvin ääreen loppiaisen jälkeen 7. tammikuuta. Teknarin aikakauslehden seuraava numero ilmestyy 22. tammikuuta, ja tv-ohjelman seitsemäs tuotantokausi alkaa MTV3:lla 9. maaliskuuta.

Hyvää joulua ja uutta vuotta!