Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Teknavi 8/2014: 10 katumaasturin suurvertailu ja pädiministeri Alexander Stubb

Teknavi 8/2014 on ilmestynyt. Tuorein lehtemme pureutuu perinpohjaisesti 10 katumaasturin vertailuun, tutustuu pädimies Alexander Stubbin työkaluihin ja perkaa Pekingin ja New Yorkin autonäyttelyiden annin.

10 katumaasturin vertailu
Miten suomalaisten uudistunut kansansuosikki Nissan Qashqai pärjää yhdeksää kovinta kilpailijaansa vastaan? Teknavin suurvertailussa selviää koko joukon vahvuudet ja heikkoudet.

iPad & persoona: Alexander Stubb
Kokoomuksen puheenjohtajakisaan ilmoittautunut Alexander Stubb on luopunut paperipinoista ja heittäytynyt täysillä iPad-taulutietokoneen käyttäjäksi. Toinen Stubbin rakastamista työvälineistä on Nokia Lumia 1020.

Pekingin ja New Yorkin autonäyttelyt
Kiinassa myydään enemmän autoja kuin missään muualla, ja Yhdysvalloissakin automyynti vetää taas. Se näkyy Teknavissa: esittelyssä on Pekingin ja New Yorkin tärkeimmät uutuudet.

Sivuluisumies Ken Block
46-vuotias sivuluisumies Ken Block ei ole maailman paras rallikuski, mutta hän on ansaitusti yksi tunnetuimmista ratinvääntäjistä. Kenkäbisneksellä miljoonansa tienannut supermies tekee vihdoin unelmatyötään.

Älä unohda näitä:
–  Henri Kuokka: Mihin jättiläistableteista oikein onkaan?
–  Risto Virtanen testaa: Mini Cooper
– Ajetut unelmat: Porsche 911 Targa ja Nissan GT-R
– Volkswagen CrossPolo – miksei tätä saa Suomeen?
– Ajetut kansanautot: Volkswagen Polo, Kia Optima, Mitsubishi ASX, Citroën C4, Ford Fiesta 1.0 EcoBoost ja Opel Zafira 1.6 diesel

Vauhdikkaita lukuhetkiä Teknavin parissa.

Lue Teknavi 8/2014 »

Teknavin tv-ohjelman seitsemäs tuotantokausi on käynnissä MTV3:lla. Ohjelma esitetään sunnuntaisin kello 17.30 sekä uusintana tuttuun aikaan keskiviikkoisin kello 22.40.