Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Teknavi 2/2014: Uuden sukupolven Nissan Qashqai testissä ja vertailussa

Teknavi 2/2014 on ilmestynyt. Lehden kannen on vallannut uuden sukupolven Nissan Qashqai, jonka odotetaan olevan Suomessakin yhtä kova myyntihitti kuin edeltäjänsä.

Nissan Qashqai – kaikki vahvuudet tallella
Teknavi ajoi maanteiden crossover-suosikin uuden sukupolven Madridissa ja pani sen saman tien vertailuun perhefarkkua ja katumaasturia vastaan. Qashqain vahvuudet kilpailussa ovat ilmiselvät.

MP 14 – moottoripyörämessujen paras anti
Tulevasta moottoripyöräilykaudesta on tulossa lupaava. Uusien pyörien ostajia kosiskellaan useilla superpyörillä, rouheilla nakuilla sekä täysin uusilla aluevaltauksilla. ”Pienellä tuurilla Suomen moottoripyörärekisteröinnit ovat tänä vuonna nousussa”, messuilla vannottiin.

Vertailussa tila-autot
Mikä auto nousee voittoon, kun vastakkain asettuvat Citroën Grand C4 Picasso, Opel Zafira Tourer, Ford Grand C-Max ja Renault Grand Scénic? Ykköspaikka ratkeaa tiloihin ja mukavuuteen, kun taas viimeiseksi sijoittuva antaa liikaa tasoitusta ajettavuudessa.

Katseet Mazda 3:ssa
Mazda 3:lla on Teknavin tuoreimmassa numerossa tuplarooli: ensin sitä esittelee Auto & persoona -jutussa Mazdan Onnellisten ihmisten ajokoulun puhemies Aki Linnanahde ja sitten sen ottaa testiinsä Risto Virtanen. Rengasmelu tulee puheeksi molemmissa jutuissa.

Älä unohda näitä
– Testissä autot: Lexus GS 300h, GMC Sierra ja Volkswagen Golf R
– Testissä mobiililaitteet: LG G Pad 8.3 ja Asus Transformer Book T100
– Henri Kuokka televisio-ostoksilla
– Vene 14 Båt -messujen ennakkotunnelmat
– Tunnelmallinen ajomatka viimeisen uuden Volkswagen Kombin ratissa

Vauhdikkaita lukuhetkiä uuden Teknavin parissa.

Lue Teknavi 2/2014 »

Teknavin tv-ohjelma MTV3:lla alkaa uusin jaksoin 9. maaliskuuta. Ohjelma esitetään uudessa ohjelmapaikassa, sunnuntaisin kello 17.30. Ohjelman uusinta esitetään tuttuun aikaan keskiviikkoisin kello 22.40.