Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Teknarin tv-ohjelma palaa ruutuun: Markku Alén Maranellon sydämessä

Rallilegenda Markku Alénin värikkäät superautoseikkailut jatkuvat tänään Teknarissa klo 22.35.

Keskiviikon myöhäisillat tarjoavat jälleen vauhtia, viihdettä ja hyödyllistä tietoa tekniikan uutuuksista, kun Teknari palaa ruutuun uusin jaksoin.

Markku Alén ja toimittaja Marko Terva-aho aloittavat syyskauden Italian Maranellossa, missä vauhtikaksikko pääsee tutustumaan huipputeknologiaa ja käsityötä yhdistävään Ferrarin tehtaaseen ja sen uusimpiin luomuksiin. Alén saa tehtaalta ajoon Teknarin historian tehokkaimman superauton, 740-hevosvoimaisen kaunottaren, Ferrari F12 Berlinettan.

Suomen markkinoiden merkittävimmät autouutuudet arvioi Teknarin luotettava testikuljettaja, ex-ratakuski ja nykyinen ajokouluttaja Risto Virtanen. Ensimmäisessä jaksossa Riston testissä on saksalaiset kilpailijansa premium-autojen luokassa haastava Lexus IS 300 -täyshybridi.

Kuluva syksy on erityisen mielenkiintoinen älypuhelinmarkkinoilla. Kauden avauksessa elektroniikkaguru Henri Kuokan kokeilussa ovat paluun mobiililaitevalmistajaksi tehneen Sonyn uudet vedenpitävät älypuhelimet ja tabletit. Seuraavissa jaksoissa testataan Nokian kohuttu “hirviökamerapuhelin” Lumia 1020 ja Applen uudet iPhonet.

Hanna-Riikka Hosion juontaman ohjelman aiheisiin pääsee tutustumaan syvällisemmin Teknarin ilmaisessa tablet- ja verkkolehdessä osoitteessa teknavi.fi.

Teknarin kuudes kausi käynnistyy 25.9. MTV3-kanavalla. Ohjelma esitetään keskiviikkoisin klo 22.35. Uusinnat MTV3 MAXilla. Jaksot ovat katsottavissa kahden kuukauden ajan myös Katsomossa.