Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Teknarin tuhti kesälehti on ilmestynyt - lataa App Storesta tai lue verkosta

Teknarin uusi numero on jälleen ilmestynyt. Numero 12/2011 on luettavissa osoitteessa teknavi.fi. Lehden iPad-versio on ladattavissa maksutta App Storesta.

Tuore Teknari on tuhti kesälehti. Sivuja on pyöreästi 200. Kesätunnelmaan pääsee heti alussa katsomalla, minkälaisella pelillä huristelee rämäpääksi tunnustautuva Viivi Pumpanen. Motoristeille on tarjolla muitakin herkkuja. Koeajoimme uuden 250-kuutioisen Honda CBR:n sekä supersport-luokan tehoykkösen Kawasaki ZX-10R:n. Vielä kovempia pelejä löytyy virittämisen maailmaan pureutuvasta Tallien miehet -reportaasista.

Elektroniikkaosiossa katseet kääntyvät Suomen tablet-markkinoille. Apple käynnisti käynnisti tablet-aikakauden reilu vuosi sitten, ja iPadia on myyty tähän mennessä jo yli 15 miljoonaa kappaletta. Muitakin laitteita on jo markkinoilla, ja paljon lisää on tulossa. Selvitimme, mikä on tablet-tilanne Suomessa. Lehdessä on myös tuoreet käyttökokemukset Nokian kohutusta N9-älypuhelimesta. Kauan odotettu N9 on ensimmäinen ja todennäköisesti myös viimeinen Meego-puhelin.

Autotarinoita löytyy joka lähtöön. Teknarin autoasiantuntija Markku Alén antaa kyytiä Audin ja Citroënin ärhäköille pikkusporteille, testissä on Opel Astra Sports Tourer ja koeajotunnelmia tarjoillaan muun muassa Volkswagen Golf GTI:n juhlamallista. Pääsimme myös ottamaan tuntumaa tämän hetken tehokkaimmasta Jaguarista rataolosuhteissa Portugalissa ja ajoimme Moskovasta Pietariin Mercedeksen vetykäyttöisellä polttokennoautolla.

Ei sovi myöskään unohtaa maittavia tarinoita muun muassa Mersun M-sarjan uudistuksesta, hammaslääkärin välineistä, takapenkin hiljentäjistä ja sähköavusteisista polkupyöristä.

Joten vauhtia ja fiilistä siis riittää. Oikein hauskaa kesää ja viihdyttäviä lukuhetkiä Teknarin parissa.

Teknari