Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Teknari on nyt Teknavi – vuoden 2014 ensimmäinen lehti ilmestyi

Teknari on nyt Teknavi. Ensimmäinen uudella nimellämme julkaistu lehti on ilmestynyt.

Vuodesta 2010 lähtien julkaistu digitaalinen aikakauslehti Teknari on nyt nimeltään Teknavi.

Vahvasti uudistuva Teknavi navigoi entistä tehokkaammin tekniikassa. Sisältöä on teroitettu ja lukukokemusta parannettu.

Teknavi on autoja, moottoripyöriä, veneitä, teknisiä urheiluvälineitä, persoonia, ilmiöitä ja lukijoiden toiveisiin vastaten enemmän elektroniikkaa.

Lukijoiden toive on täytetty myös sillä, että tästä eteenpäin lehti on ladattavissa iPad-laitteiden lisäksi Android-tableteille. Teknavin verkkosivustolla lehti on luettavissa entiseen tapaan verkkoselaimella.

Teknavin sovellukset ja lehdet ovat ilmaisia. Teknavin lehti ilmestyy kahden viikon välein torstaisin kello 9.00. Android-lehti ilmestyy aina päivän myöhemmin.

Teknavin numero 1/2013 ottaa ensimmäisen askeleen uudistukseen, joka jatkuu askel askeleelta aina 9. maaliskuuta asti, jolloin starttaa Teknavin tv-ohjelman seitsemäs tuotantokausi MTV3:lla.

Vertailussa katumaasturit
Viiden nelivetoisen katumaasturin vertailussa toisistaan mittaa ottavat Skoda Yeti, Volkswagen Tiguan, Kia Sportage, Audi Q3 ja Ford Kuga.

Askelmerkit vuoteen 2014
Oikeasti hyviä älykelloja, killerisovelluksia ja kiihtyvää autokauppaa. Mitä tänä vuonna kannattaa odottaa? Tarjolla on katsaus auto- ja elektroniikkavuoteen 2014. Teknavin toimitus listasi myös viime vuoden säväyttävimmät tuotteet ja asiat.

Puheenaihe: kuinka paljon älypuhelin saa maksaa?
Teknavin uudessa Puheenaihe-juttutyypissä haetaan vastauksia ajankohtaisiin aiheeseen. Tällä kertaa tarkastellaan älypuhelinten hintaa. Kuinka paljon ihmiset ovat valmiita maksamaan puhelimistaan?

Messuspesiaali
Tämän vuoden avausnumerossa on tapetilla peräti neljät messut: kattavat esittelyt ja raportit on tarjolla CES-elektroniikkamessuilta, Detroitin autonäyttelystä ja Düsseldorfin venenäyttelystä. Lisäksi Helsingin MP 14 -messuja ennakoidaan Indian-pyörien hengessä.

Vauhdikkaita lukuhetkiä uuden Teknavin parissa.

Lue Teknavi 1/2014 »

Teknavin tv-ohjelma MTV3:lla alkaa uusin jaksoin 9. maaliskuuta. Ohjelma esitetään uudessa ohjelmapaikassa, sunnuntaisin kello 17.30. Ohjelman uusinta esitetään tuttuun aikaan keskiviikkoisin kello 22.40.