Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Teknari kello 22.40: Miten säväyttävä on Audi R8:n sähköversio?

Teknarin syyskauden seitsemännessä jaksossa MTV3:lla kello 22.40 selvitetään, mikä liikuttaa autoja tulevaisuudessa ja miksi Jouni Hynysen valinta on massiivinen hiilidioksidihirmu Hummer H2.

Kaikki autonvalmistajat miettivät, mikä on sähkön rooli autojen liikuttajana. Teknari kävi Saksassa tutustumassa Audin tulevaisuuden autoihin. Jaksossa selviää muun muassa se, miten säväyttävä ajettava on superauto Audi R8:n 380-hevosvoimainen e-tron-sähköversio.

Nollapäästöillä etenee myös Risto Virtasen tämänkertainen testiauto. Riston käsittelyssä on Fordin ensimmäinen täyssähköauto, Focus Electric.

Kotiteollisuus-yhtyeen keulakuva Jouni Hynynen ei harrasta ekoautoilua. Rokkarin autovalinta ärsyttää monia, mutta se ei miestä haittaa, päinvastoin.

– On siihen paskannettu konepellille ja keskisormea näytetään. Pääasia, että palautetta tulee, Hynynen toteaa tyytyväisenä.

Kaikki tuntevat älypuhelimen ja useimmat jo älytelevisionkin, mutta mikä ihme on älytalo? Sen kertoo Teknarin elektroniikkaguru Henri Kuokka.

Ohjelman aiheisiin voi tutustua syvällisemmin Teknarin ilmaisessa tablet- ja verkkolehdessä.

Teknarin kuudes kausi esitetään MTV3-kanavalla keskiviikkoisin klo 22.40. Uusinnat MTV3 MAXilla. Jaksot ovat katsottavissa kahden kuukauden ajan myös Katsomossa.