Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Teknari 9/2013: Kaikki Volkswagenin uudesta Golf GTI:stä

Teknari 9/2013 on ilmestynyt. Tuoreimman paketin tähtiä ovat legendaarinen Volkswagen Golf GTI ja teini-idoli Robin sekä katumaasturimarkkinoiden uusimmat tulokkaat.

Legenda uudistuu – Teknari otti kesällä myyntiin tulevan Volkswagen Golf GTI:n perusteelliseen koeajoon ja ajatti sitä myös Ford Focus ST:tä vastaan. Porschelta lainattu ajettavuusguru on tehnyt Golfin kanssa hyvää työtä.

Teinitähti Robin ei saa kruisailla tiellä edes mopolla, mutta mitä siitä: karting-radalla meno on todellisen rattimiehen meininkiä. Vaan mitä kummaa Robin tekee Teknarin kanssa saunassa?

Samsung Galaxy S4:stä saattaa tulla vuoden myydyin älypuhelin maailmassa. Muovikuoret kätkevät sisäänsä tehokkaan pedon, mutta Henri Kuokka löysi puhelimestä neljä selvää moitetta.

Katumaasturit ovat näkyvästi esillä Teknarin uusimmassa numerossa. Testissä on Toyota RAV4, ja lisäksi ajokokemukset raportoidaan Renaultin uutuusmalli Capturista sekä Hyundai Santa Festä. TOP 5 -palstalla listataan Teknarin testeissä kautta aikain parhaiten menestyneet cityruopijat.

Markku Alénin ja Marko Terva-ahon ystäviä hemmotellaan tv-ohjelman ekstrapaloilla. Vauhtikaksikko ei aina taida muistaa, että kamera taltioi KAIKEN, mitä miehet sanovat ja tekevät…

Vesillä tai vesien äärellä liikkuville lehdessä on poimittu hyviä varustevinkkejä. Mukana on esimerkiksi iPadille tarkoitettu vesitiivis kotelo, joka sopii mukaan paitsi veneeseen, myös kylpyammeeseen.

iPadista on hyötyä keittiössäkin. Teknari kertoo, mitä sovelluksia kokkailijan kannattaa pädilleen ladata.

Vauhdikkaita lukuhetkiä Teknarin parissa.

Lataa Teknari 9/2013 iPadille tai lue lehteä netissä »