Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Teknari 9/2012: Älypuhelimesi on tietoturvariski

Uusi Teknari on ilmestynyt. Numero 9/2012 on luettavissa Teknarin nettisivuilla sekä ladattavissa iPadille App Storesta ja Android-tableteille Google Play -sovelluskaupasta.

Älypuhelin tietää käyttäjästään kaiken. Siksi kännykkä on suurempi tietoturvariski kuin helposti ajatellaan. Elektroniikkaguru Henri Kuokka pureutuu aiheeseen uusimman Teknarin kansijutussa ja kertoo, mitä aiheesta pitääkään tietää.

Autoista uusi Teknari testaa perinpohjaisesti Mazdan uuden ja kompaktin CX-5-katumaasturin. Testiryhmä kuvailee Mazdaa vakuuttavaksi perheautoksi ja antaa autolle kouluarvosanaksi yhdeksäisen kaikissa muissa arvioitavissa asioissa paitsi suorituskyvyssä ja hinnassa.

Toinen mielenkiintoinen autouutuus on tietenkin Kian suosikkimalli Ceedin uusi versio. Teknari kävi ajamassa auton Espanjan Marbellassa. “Jatkosoittoa kultalevylle”, kirjoittaa Jarko Simanainen.

Uudessa lehdessä autoista esitellään myös Fiat 500 Abarth Esseesse, Jaguar XF 2.2 D, Chevrolet Malibu, Subaru STi-S Racing Sedan ja Audi A8 Hybrid. Unohtaa ei sovi myöskään yhtä Citroën C2 -autoyksilöä ja sen persoonallista kuljettajaa, Anette Latva-Piikkilää.

Ja jos neljärenkaisissa menopeleissä on kaksi rengasta liian paljon, juttu Husqvarna Nuda 900:sta, joka risteyttää supermoton katupyörään.

Toukokuu on jääkiekon MM-kisojen kuukausi. Minkälainen on unelmien kisastudio? Siihenkin Henri Kuokalla on vastaus uudessa lehdessä.

Elektroniikka-aiheista lehdestä löytyy myös juttu Suomeen vastikään rantautuneista BlackBerry-puhelimista. Kanadalaisilla puhelimilla menee tällä hetkellä yhtä lujaa kuin Nokian Symbian-luureilla.

Teknarin numero 9/2012 on luettavissa verkossa sekä iPadilla ja Android-tableteilla.

Vauhdikkaita lukuhetkiä Teknarin parissa.

Teknari