Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Teknari 8/2013: Valloittavatko halpisautot maailman?

Teknari 8/2013 on ilmestynyt. Lehdessä käydään ääripäissä, kun halpisautojen lisäksi katsannossa on kaksi RS-sarjan Audia.

Pieni auto + iso tuotto = mahdoton yhtälö? Ei välttämättä. Autonvalmistajat voivat tehdä rahaa myös edullisilla autoilla. Teknarin tuoreessa lehdessä käydään läpi tulevaisuuden halpisautoja pala palalta ja esitellään tämän hetken autokaupan budjettipelurit.

Kansiaiheena komeilee Audi RS6 Avant, joka on todellinen bisnestykki perheellisille. Auto on myös korkeampaa matematiikkaa, sillä päivitetystä mallista on saatu vähemmällä enemmän irti. Lisää RS-herkkua on luvassa Audi RS5:stä, johon Teknari tutustui Saksassa. Liikkuvaa kuvaa on tarjolla molemmista RS-Audeista.

Testissä on Fordin uudistunut Kuga-katumaasturi, joka hyvillä tiloillaan hakee paikkaansa markkinoilla. Ajettavuus on fordmaisesti kunnossa.

Monsteriosaston päällikkönä lehdessä jyrisevät Boss Hoss -moottoripyörät. Teknari ajoi lähes puolen tonnin painoisen järkäleen, jossa on paljon tehoa ja vähän järkeä.

Kännykkätestissä haetaan huippumallia. Alamaissa viime aikoina ollut HTC hakee uutta nousua One-lippulaivallaan. Lehdessä perehdytään myös smart tv -ilmiöön ja lätkän MM-kisojen mielenkiintoisimpiin sovelluksiin.

Vauhdikkaita lukuhetkiä Teknarin parissa.

Lataa Teknari 8/2013 iPadille tai lue lehteä netissä »