Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Teknari 7/2013: Porsche 911:n osto-opas ja testissä uusi Range Rover

Teknari 7/2013 on ilmestynyt. Kiinnostaako Porsche 911? Jos vastaus kuuluu kyllä, niin Teknarin tätä numeroa ei yksinkertaisesti voi ohittaa.

Teknarin kattava 50-vuotisjuhlapaketti käy läpi kaikki seitsemän Porsche 911:n sukupolvea ja yhdessä Porsche Club Finlandin kanssa selvittää yksityiskohtaisesti, mihin klassikkoautoissa tulee kiinnittää huomiota.

BMW X4:ssä riittää aineksia Bemari-miehen seuraavaksi exäksi. Tuplasti odotuksia suositumman X6:n menestyksen perässä X4 on coupémainen citymaasturi BMW:n X-ryhmään.

Jos taskussa polttelee reilut 150 000 euroa rahaa kivan kesäauton hankintaan, uusi Range Rover voisi olla oiva vaihtoehto. Risto Virtasen johtama Teknarin testiryhmä löytää autosta kuitenkin muutakin kuin kehuja.

Muita lehden autoja ovat suomalaisten suosikkiauto Nissan Qashain mielenkiintoinen päivitys sekä Land Rover Freelander, Renault Clio Sport Tourer ja Dacia Sandero.

Tyrkyttävätkö puhelinmyyjät 4G-liittymää? Teknarin perusteellinen mutta selkeä juttu kertoo oleellisimmat asiat 4G:stä ja 4G:tä tukevista mobiililaitteista.

Henri Kuokka on maailmalla matkatessaan selvittänyt, miten matkajärjestelyjen stressin voi ulkoistaa kännykälle. Enää ei tarvitse tulostaa paperinippuja taskuntäytteeksi.

Vauhdikkaita lukuhetkiä Teknarin parissa.

Lataa Teknari 7/2013 iPadille tai lue lehteä netissä »

PS. Tavataanko torilla? Uuden lehden lukijakilpailussa voi voittaa VIP-liput jääkiekon MM-kisoihin.