Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Teknari 7/2012: Virtaa Ampera- ja Prius Plug-in -kuskien suonissa

Uusi Teknari on ilmestynyt. Numero 7/2012 on luettavissa Teknarin nettisivuilla sekä ladattavissa iPadille App Storesta ja Android-tableteille Google Play -sovelluskaupasta.

Uuden Teknarin sähköisimmässä jutussa pannaan vastakkain pistokehybridit Opel Ampera ja Toyota Prius Plug-in. Autot saa ladattua tavallisella verkkovirralla, mutta niissä on yksi periaatteellinen ero: Opelissa polttomoottori avustaa sähkömoottoria, kun Toyotassa homma toimii päinvastoin. Kannattaa lukea, millainen tulevaisuus autoilulla on edessään.

Myös näyttelijä Aku Hirviniemi ottaa pistokehybridit ajoon ja tekee parhaansa päästäkseen Teknarin uudeksi testikuskiksi.

Suomalaisia maanteitä valvoo jo pian 4000 kilometrin matkalla peltipoliisi. Kameratolpista tehokkain on tienannut valtiolle vuodessa 450 000 euroa, mutta paransiko se liikenteen turvallisuutta samassa suhteessa? Teknari jututti liikkuvan poliisin päällikkö Kari Rantalaa, joka kaipasi julkiseen keskusteluun lisää puhetta yleisestä ajoterveydestä.

Voiko halpa olla hyvä? Sitä miettii varmasti moni kesän olympialaisiin ja jalkapallon EM-kisoihin valmistautuva penkkiurheilija. Teknarin testissä selviää, että 400 eurolla saa oivan perustelkkarin. Lehdessä otetaan selvää myös siitä, mikä Windows-puhelin kannattaa ostaa 300 eurolla.

Kannattaa lukea myös tunnelmapala Skoda Citigo -pikkuauton kaupunkiseikkailuista Lissabonissa, klassikkoautojuttu Jaguar XK140:stä sekä katsaus niin uuteen kuin alkuperäiseenkin Mercedes-Benz SL:ään.

Näiden lisäksi Teknari on uusimmassa numerossaan ajanut myös Porsche Boxsterin, Audi Q5 Quattro Hybridin ja Peugeot 208:n.

Teknarin numero 7/2012 on luettavissa verkossa sekä iPadillä ja Android-tableteilla.

Vauhdikkaita lukuhetkiä Teknarin parissa.

Teknari