Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Teknari 5/2012: Kilpailu kiristyy Geneven autonäyttelyssä

Uusi Teknari on ilmestynyt. Numero 5/2012 on luettavissa Teknarin nettisivuilla sekä ladattavissa iPadille App Storesta ja Android-tableteille Android Marketista.

Uuden numeron kuumin juttu on Vesa Eskolan reportaasi Geneven autonäyttelystä, jossa oli ilahduttavan paljon suomalaisia kiinnostavia autoja. Esimerkiksi Mercedes-Benzin, Audin ja Volvon kilpailu on kiristymässä, mikä tulee näkymään autokaupoissa Suomessakin. Volvon uuden V40:n Teknari ajaa jo tässä uudessa numerossa.

Autoilun maailmaa uusi Teknari peilaa hyvinkin erilaisista näkökulmista. Halpiskatumaasturi Dacia Duster oli Risto Virtasen ja Jalmari Mattilan ajossa Suomen lumilla, kun taas Markku Alén ja Marko Terva-aho pääsivät painelemaan Aston Martin V12 Vantagella pitkin Englannin näyttäviä maaseutuja.

Elektroniikkapuolella hypistelyn kohteina ovat Asusin Eee Pad Transformer Prime -tablet sekä tehokas ultrakevyt Zenbook-läppäri. Lisäksi katsahdetaan Barcelonan Mobile World Congress -messujen antiin.

Tällä kertaa Teknarin vakiopalstalla autonsa esittelevä persoona on Teknarin testikuski Risto Virtanen. Metsästäjän valinta on Land Rover, josta Virtanen kehuu löytyvän ratkaisevasti enemmän tehoja kuin Markku Alénin Isuzusta.

Formulakausi on aluillaan, ja niinpä Heikki Kulta ja Erkki Mustakari ovat koonneet Teknarin lukijoille kattavaakin kattavamman paketin F1-kauden ennakkoasetelmista. Esimerkiksi Kimi Räikkösen kahden kauden piipahduksen rallin MM-sarjassa miehet povaavat olevan ässä Kimin hihassa.

Lisäksi kannattaa lukea jutut esimerkiksi Fiat Freemontista ja Fordin 1-litraisesta Focus EcoBoostista.

Teknarin numero 5/2012 on luettavissa verkossa sekä iPadillä ja Android-tableteilla.

Vauhdikkaita lukuhetkiä Teknarin parissa.

Teknari