Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Teknari 4/2013: F1-ennakkotunnelmat ja Teknarin historian laajin autonäyttelypaketti

Teknari 4/2013 on ilmestynyt. Uudistuneessa lehdessä päästetään ääneen suomalaiset F1-kuljettajat ja paalutetaan, millä mallilla automarkkinat makaavat Geneven autonäyttelyn perusteella.

Formula 1 -kauden ollessa alkamaisillaan Teknari kaappasi haastatteluunsa Kimi Räikkösen ja Valtteri Bottaksen – Suomen Batmanin ja Robinin. Räikkönen paljastaa latautuvansa mestaruustaisteluun vahvemmin kuin viime kaudella.

Geneven autonäyttely kertoo kaiken automarkkinoiden nykyisyydestä ja tulevaisuudesta. Teknarin Pekka Kaidesoja ja Vesa Eskola eivät jätä yhtään rengasta potkimatta, kun messujen jyvät erotetaan akanoista.

”Totta kai”, vastaa Kummeli-mies Heikki Silvennoinen kysymykseen, onko hänen ajokorttinsa ollut koskaan kuivumassa. Ralliharrastuksestaan kertova muusikko-näyttelijä hyppää lehden Leikkauspöydällä-osiossa myös vanhaan tuttuun rooliinsa Mauno Ahosena.

Automiesten mieleen tuoreessa Teknarissa kaasutellaan lisäksi muun muassa Suomen ensimmäisellä hybridi-Volkswagenilla, Toyota RAV4:llä, Subaru Foresterilla ja Jaguarin XF-farmarilla. Risto Virtasen kipparoiman Teknarin testitiimin käsissä otetaan kaikki irti uudesta Renault Cliosta.

Suomen ikioma Nokia oli näkyvimpiä yrityksiä Barcelonan mobiilimessuilla. Uusien Lumioiden lisäksi Teknarin messupaketissa puretaan näyttelyn muu anti.

”Rakas Microsoft”, aloittaa elektroniikkaguru Henri Kuokka kirjeensä jättiläiskorporaatiolle. Henkan perheen elämä Surface RT -taulutietokoneen kanssa ei ollut yhtä auvoinen kuin iPadin kanssa.

Nexus 4 ei ole kuuluisin Android-puhelin, mutta on se kaunis ja käytännöllinen. Teknarin testaama älyluuri sai 4,5 tähteä. Lisää näitä Android-leiristä, kiitos.

Tämä ja paljon muuta uusimmassa Teknarissa.

Vauhdikkaita lukuhetkiä Teknarin parissa.

Lataa Teknari 4/2013 iPadille tai lue lehden poiminnat netistä »