Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Teknari 18/2013: Vertailussa superautokaksikko ja tapetilla Applen ja Nokian uudet tabletit

Teknarin numero 18/2013 on ilmestynyt. Tuorein tekniikkapakettimme sisältää uusien iPadien esittelyn sekä kahden superauton vertailun. Risto Virtasen testissä on Range Rover Sport.

Nissan GT-R vastaan Porsche 911 Turbo S. Viisi vuotta sitten Nissanin superauto passitti kilpakumppaninsa häpeämään, mutta mikä on tilanne tänään? Tuplasti GT-R:n hintaisella Porsche 911 Turbo S:llä on näytön paikka Teknarin kattavassa vertailussa.

”Apple lopetti iPadin myynnin.” Noinkin olisi voinut uutisoida, kun Apple esitteli uuden iPad-mallistonsa, sillä tästedes uudet iPadit tunnetaan nimillä iPad Air ja iPad Mini. Teknari kertoo ensimmäiset tiedot Airin uudesta muotoilusta sekä Minin saamasta retinanäytöstä.

Tulevan talven Lumiat. Nokia ei ole vielä kadonnut Microsoftin varjoon, sillä suomalaisylpeyden ensimmäinen taulutietokone, Lumia 2520, haastaa suoraan Microsoft Surfacen. Lumia-tabletin lisäksi Teknarissa esitellään uudet kuusituumaiset Lumia-puhelimet 1520 ja 1320.

Kuuden pyörän kummajainen. Can-Amin Outlander 6×6 on kuusivetoinen mönkijä, joka on Suomessa ideoitu ja Rovaniemellä valmistettu. Teknari esittelee harvinaisen monipuolisen, hyödyllisen ja vakuuttavan vehkeen.

Risto testaa: Range Rover Sport. Niin radalla kuin maastossakin viihtyvä testikuljettaja Risto Virtanen saa alleen Range Rover Sport -luksusmaasturin. Auto näyttää perinteiseltä Rangen Sportilta, mutta Risto selvittää, onko 400 kilon painonpudotuksessa autosta kadonnut merkiltä odotettuja luonteenpiirteitä.

Autokattauksessa kaksi kertaa AMG ja farmari-Golf. Teknarin kattavassa autopaketissa ajetaan Mercedes-Benzin E- ja S-sarjan AMG-versiot sekä Volkswagen Golf Variant, Citroën Grand C4 Picasso ja Renault Scénic Xmod.

Lisäksi Teknarissa esitellään tämän talven uutuusrenkaat, paljastetaan Skodan maailmanvalloitusaikeet ja tutustutaan Uudenkaupungin autotehtaaseen, jossa valmistuu Mercedes-Benzin uusi A-sarjan menopeli.

Vauhdikkaita lukuhetkiä Teknarin parissa.

Lue Teknari 18/2013 »

PS. Teknarin tv-ohjelma on ruuduissa MTV3:lla keskiviikkoisin kello 22.40.