Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Teknari 14/2013 ilmestyi – lue ilmaiseksi koko lehti

Teknarin numero 14/2013 on ilmestynyt. Uusimmassa lehdessämme muun muassa poljetaan Porsche 911 Turbo S:ää äärirajoille sekä lähdetään Krasnojarskista seikkailulle Mazda 3:n ratissa.

Häkellyttävä Porsche 911 Turbo S. Porschen uusi superauto on käsittämättömän hyvä. Mutta onko se 275 000 euron arvoinen?

Siperia opettaa: Teknari Mazda 3:n ratissa Krasnojarskissa. Mazda ei pelkää altistaa uusia Kolmosiaan 15 000 kilometrin matkalle Hiroshimasta Frankfurtiin. Teknari hyppäsi letkaan keskellä Siperiaa.

Remu Aaltonen ja Lincoln. Remu Aaltonen ei vaadi autoltaan vauhtia mutta tyyliä kyllä. Lincolnissa istuu mukavammin kuin olohuoneen sohvalla.

Nokia Lumia 925. Nokian uusi lippulaivaluuri houkuttelee ulkonäöllään ja kamerallaan. Ei haittaa ollenkaan, että hintalapusta löytyy maltillinen lukema.

4K-televisio – joko sellainen on ostettava? Elektroniikkaguru Henri Kuokka on pannut taas taskulaskimensa koville, mutta lopputulos on sen arvoinen: Teknari kertoo kaiken, mitä Ultra HD -televisioista pitää tietää.

Testissä Mercedes-Benz S. Yritysjohtajien edustusautomarkkinat taisivat mennä juuri uusiksi. Kattavaan testiin ovat oman panoksensa kantaneet tällä kertaa myös kolme edustusautojen ammattikuljettajaa.

Sähköautot nyt. Nissan Leaf on valmis tuote, BMW i3 ei. Teknari ei antanut sen haitata vaan ajoi molemmat.

Vauhdikkaita lukuhetkiä Teknarin parissa.

Lataa Teknari 14/2013 iPadille tai lue lehti netissä »

PS. Teknarin tv-ohjelma palaa ruutuihin tutulla MTV3:n keskiviikkoillan ohjelmapaikalla 25. syyskuuta.