Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Teknari 10/2013: Tehokkaat pikkuriiviöt toistensa kimpussa

Teknari 10/2013 on ilmestynyt. Tehokkaiden pikkuautojen lisäksi lehdessä nautitaan Skodan uuden Octavian nelivetofarkusta sekä Gumball 3000 -superautokisasta.

Miten automaailman pikkuriiviöt pärjäävät toisiaan vastaan? Teknarin uusin numero pani Ford Fiestan, Peugeot 208:n ja Renault Clion sporttiversiot kilpasille ja selvitti voittajan. Häviäjäkin löytyi: se on Suomen kansa.

Kun Gumball 3000 -kisa tuli Suomeen, mopo keuli ainakin iltapäivälehdistöllä. Teknari pitää pään kylmänä ja esittelee autokarnevaalin tähtihetket ja -menopelit videoiden ja kuvagallerian kattauksella. Erityisessä valokeilassa on Auto & persoona -jutussa esiteltävä vuoden 1967 Shelby Mustang.

Hieman toisenlainen herkku on nelivetoinen farmari-Octavia. Teknari ajoi Skodan uutuuden ensimmäisenä Suomessa.

Perusteellisessa testissä on tällä kertaa Opel Adam. Pikkuauto on Opel-mallistossa täysin uusi tapaus, jonka on tarkoitus houkutella persoonallisten citymobiilien ostajia. Parasta autossa on laatuvaikutelma.

Muita Teknarin autopaketin rautaisannoksia ovat paljon kehuja saava Peugeot 2008 sekä Skoda Superb, Nissan GT-R ja Bentley Flying Spur.

Nokian kaikkien aikojen paras puhelin on… Niin, mikä? Teknarin toimitus listasi viisi mielenkiintoisinta nokialaisluuria, jotka ovat jättäneet jäljen maailmanhistoriaan.

Entä mitkä moottoripyörät tekevät kauppansa tänä kesänä? Teknarin markkinakatsauksesta selviää, että suomalaiset käyttäytyvät prätkäkaupassa erikoisemmin kuin peruseurooppalaiset lajitoverinsa.

Elektroniikkatoimituksen nörtit ottavat tuoreessa lehdessä puheeksi yli kymmenen vuotta odotetun Nikonin D600-kameran sekä suomalaisen matkapuhelinyhtiö Jollan ensimmäisen tuotejulkistuksen.

Vauhdikkaita lukuhetkiä Teknarin parissa.

Lataa Teknari 10/2013 iPadille tai lue lehteä netissä »