Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Tässä on Venemessujen paras moottorivene

Helsingin Venemessujen yhteydessä on valittu jo 13. kerran Messujen Moottorivene ja Purjevene. Messujen Moottorivene 2011 -tunnustuksen sai Greenline 33 Hybrid. Messujen Purjevene 2011 on Sun Odyssey 409.

Moottoriveneluokassa oli ehdolla yhteensä seitsemän finalistia, joiden kesken hahmottui selkeä kolmen kärki. Voittajavene Greenline 33 Hybrid sai toki paljon kiitosta hybriditekniikastaan, mutta raati korosti valinnassaan myös veneen muita hyviä ominaisuuksia, kuten toimivaa sisustusta. Erityisesti keulakajuutan kätevä ns. saksivuode nähtiin toimivana ratkaisuna. Valoisassa veneessä liikkuminen on helppoa ja veneeseen kulku vaivatonta. Kokonaisuudessaan Greenline edustaa nykyaikaista designia ja on kokoluokassaan hinnaltaan kilpailukykyinen.

Purjeveneeksi oli ehdolla viisi keskenään hyvin tasavahvaa finalistia. Sun Odyssey 409:n valintaa puolsi hyvä konsepti. Sun Odyssey on moderni, kohtuuhintainen perhevene. Iso purjeen jalusjärjestelmä toimii hyvin. Kaiteita ja tarttumiskahvoja on tarpeeksi, joten veneessä liikkuminen on helppoa ja turvallista. Lisäksi kaksirattisen veneen alaslaskettava uimataso ja hyvät köysilaatikot vinssien takana keräsivät raadilta kiitosta. Oleskelutilat sisällä ovat erittäin valoisat ja yöpymistilat väljät.

Voittajaveneet ovat nähtävillä Vene 11 Båt -näyttelyssä Helsingin Messukeskuksessa sunnuntaihin 20.2.2011.