Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Satu Tuomisto, auto vuonna 2030 ja suuri tossutesti - lue uusi Teknari!

Teknarin vuoden seitsemäs numero on ilmestynyt. Voit lukea lehden lataamalla sen iPadille App Storesta tai lukemalla sen suoraan verkosta.

Numerosta löytyy rutkasti autoherkkuja. Parivertailussa taistelevat Peugeot 508 ja Opel Insignia. Koeajossa ovat Volkswagen Jetta, Hyundai Genesis Coupé ja Spyker. Oman menopelinsä esittelee ratin takana äkäpussiksi muuttuva entinen Miss Suomi Satu Tuomisto.

Kannattaa myös vilkaista heti lehden alkupäästä mielenkiintoinen tarina tulevaisuuden kaupunkiautoista. Ajetaanko jatkossa omituisilla kopeilla, supermopoilla vai joillain ihan muilla vehkeillä? Tähän yrittää vastata Kaliforniassa GM:n tulevaisuuden autoja suunnitteleva Jussi Timonen.

Otimme testiin 16 paria kevään juoksukenkäuutuuksia ja selvitimme, mitkä sopivat kenellekin. Käsittelyssä ovat myös mökki- ja yhteysveneet, Can-Amin mönkijäuutuudet sekä helppoa videokuvausta tarjoava Panasonic GH2-järjestelmäkamera.

Lehdessä on myös uusi lukijakilpailu, jossa voit voittaa käyttöösi Mercedes-Benz SLK -avoauton tai vauhdikkaan rallipäivän Tommi Mäkisen kanssa.

Voit lähettää ruusuja ja risuja Teknarista osoitteeseen jutut@teknari.fi.

Teknari