Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Saksan poliisi partioi Bustereilla

Fiskarsin veneliiketoiminta on tehnyt toimitussopimuksen Buster-veneistä Saksan poliisille. Fiskars toimittaa Wasserschutzpolizei Mecklenburg-Vorpommernille kahdeksan erityisvarusteltua Buster XXL Cabin -venettä Berliinin pohjoispuolisten vesialueiden valvontaan.

Saksan poliisi valitsi partioveneensä EU-tasoisen vaativan tarjouskilpailun ja koeajojen perusteella. Valvottava vesialue kattaa vaihtelevasti järviä, jokia ja merenrannikkoalueita. Valittavalta veneeltä edellytettiin turvallisuutta, monipuolisuutta ja soveltuvuutta vaihteleviin vesiolosuhteisiin ja ajotilanteisiin. Venettä käytetään myös vesiliikenteen seuraamiseen ja erilaisiin pelastustehtäviin.

”Kauppa on osoitus tuotteidemme korkeasta laadusta ja kestävyydestä”, sanoo Fiskarsin veneliiketoiminnan johtaja Juha Lehtola.

Fiskarsin Buster-venemerkki on markkinajohtaja päämarkkinoillaan Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Vapaa-ajankäytön lisäksi Buster-veneitä on viranomaiskäytössä laajasti eri maissa. Esimerkiksi Norjassa viranomaiset käyttävät meripelastukseen Magnum Pro -mallia.