Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Moottoripyöräkauppiaat avasivat yhteisen käytettyjen menopelien verkkokaupan

Suomalaisten moottoripyöräkauppiaiden ja sidosryhmien yhdistys MP-Kauppiaat ry on avannut käytettyjen kulkupelien myyntiin tarkoitetun mp-kauppa.fi-verkkopalvelun. Palvelu on perustettu helpottamaan käytettyjen moottoripyörien etsimistä ja ostamista.

Mp-kauppa.fi:ssä on mukana aluksi noin 30 yhdistyksen jäsenyritystä, ja määrän odotetaan kasvavan kesään mennessä. Yksityiset motoristit eivät pääse myymään pyöriään palvelussa.

MP-Kauppiaat ry:n mukaan kaikissa verkkopalvelussa myynnissä olevissa pyörissä on aina vähintään kuluttajasuojalain mukainen takuu. Palvelun kautta voi antaa oman ajoneuvonsa vaihdossa sekä saada uudelle kulkupelille rahoituksen.

– Yhdistyksen on otettava isompi rooli auttaakseen niin alan kauppiaita kuin kuluttajiakin harrastuksensa parissa. Uusi palvelu osoittaa konkreettisesti sen, että moottoripyöräalan yritykset haluavat kehittää alaa ja madaltaa kynnystä aloittaa hieno harrastus, sanoo MP-Kauppiaat ry:n puheenjohtaja Niko Kantola yhdistyksen tiedotteessa.

MP-Kauppiaat ry on perustettu vuonna 1995. Yhdistyksen tehtävä on edistää moottoripyöräalalla toimivien yritysten ja moottoripyöräilyharrastuksen etua Suomessa.

Teknari