Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Mixu Paatelainen, Range Rover ja endurosafari - lue uusi Teknari!

Uusi Teknari on ilmestynyt. Numero 9/2011 on luettavissa osoitteessa teknavi.fi. iPad-versio on ladattavissa ilmaiseksi App Storesta.

Uusi älypuhelin on nasta vehje, mutta numeroiden, kontaktien tai vaikka kuvien siirtäminen vanhasta uuteen puhelimeen tuottaa päänvaivaa. Heti lehden alussa Teknari tarjoaa ratkaisuja tiedonsiirron tuskaan.

Parivertailussa käydään kuutiokamppailua japanilaisittain. Kumpi vie pidemmän korren pienistä tila-autoista: Honda Jazz vai Toyota Verso S? Koeajossa ovat muun muassa kaikilla herkuilla varustettu Range Rover ja pirteä Honda Jazz Hybrid.

Skotlannin liikennekäyttäytymisestä ja Suomen teiden jääräpäistä tarinoi Mixu Paatelainen. Tuore Suomen futismaajoukkueen päävalmentaja esittelee myös Hyundai Genesiksensä.

Kaksipyöräisten ystäville tarjolla on harvinaista herkkua. Teknari hyppäsi kelkkaan, kun suomalainen äijäporukka vietti erilaisen hiihtoloman Marokon aavikoilla. 11 miestä ajoi viikossa lähes 1 500 kilometriä enduropyörillä.

Pientä kivaa löytyy niin tosinörteille kuin tosimiehillekin. Lehdestä löytyy tarinat tietokonelegenda Commodore 64:sta ja tiukimmista äijägrilleistä.

Teknari