Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Yritti noutaa pudonneen puhelimen – palokunta pelasti norjalaismiehen julkisen vessan pöntön sisältä

Hieman kevennystä maanantaihin. Älypuhelimet kulkevat mukanamme kaikkialla – myös vessoihin. Ja aina välillä niitä vessanpönttöön sattuu putoamaankin.

Harvoin kuitenkaan on tarvetta vastaavalle pelastusoperaatiolle kuin mitä norjalaismies tarvitsi – nousten lopulta kansainväliseksi uutisaiheeksi.

20-vuotiaan Cato Berntsen Larsenin ystävä pudotti Norjassa puhelimensa julkisen vessan pöntöstä sisään sen säiliöön, joka tyhjennetään vain kerran kauden aikana.

Berntsen Larsen vapaaehtoisena hivuttautui sisään pöntön läpi säiliöön puhelinta noutamaan.

Siitä ongelmat alkoivat.

Jalat edellä sisään hivuttautunut Berntsen Larsen alkoi voida pahoin ulostesäiliössä seistessään, panikoitui ja oksensi myös heti. Hän juuttui lopulta seisomaan pienessä säiliössä paikalleen tunniksi.

– Se oli hemmetin ällöttävää – pahinta, mitä olen kokenut. Siellä alhaalla oli myös eläimiä, kuvaili Larsen epäonnisen puhelimen pelastusyrityksensä tunnelmia.

Berntsen Larsen mahtui pöntöstä sisään, mutta ei enää ulos.

Lopulta apuun rientäneet palomiehet joutuivat hajottamaan pöntön saadakseen nostettua miehen pois pinteestä. Hän loukkaantui ja ilmeisesti myös tuli purruksi eläinten toimesta useampaan otteeseen.

Ja mikä ikävintä – edes puhelimen pelastaminen säiliöstä ei onnistunut.

Tarinan opetus: puhelimestaan kannattaa pitää hyvää huolta. Ja jos sen jonnekin pudottaa, kannattaa miettiä kahdesti onko perään järkeä lähteä – toisin kuin norjalaismies.