YouTube uudistui – helpompi pysyä ajan hermoilla

Vuosi 2015 lähestyy loppuaan ja YouTube juhlistaa vuoden parhaita videoita monin tavoin. Samalla palveluun on lisätty uusi näkymä, jonka avulla käyttäjät pysyvät paremmin perillä trendi-ilmiöistä ja viraalivideoista.

YouTube-sovelluksen käyttöliittymä uudistui tuntuvasti aiemmin tänä syksynä. Muutosten jälkeen palvelu rakentui kolmen päävälilehden ympärille. Näille näkymille on jaoteltu suositukset, omat tilaukset ja oman profiilin hallinta.

Tuoreeltaan Youtube kuitenkin ilmoitti, että päänäkymään lisätään yksi välilehti. Trending- eli Nousussa-välilehdeltä löytyvät sen hetken kuumimmat ja katselluimmat videot. Viraalivideoista ja nousevista ilmiöistä kiinnostuneet pysyvät siis jatkossa entistä helpommin ajan hermolla. Uudistus saapuu palvelun Android- ja iOS-sovelluksiin sekä täysikokoiselle verkkosivustolle.

Nousussa-välilehti YouTube-sovelluksessa

Uudistuksen rinnalla YouTube on julkaissut jokavuotisen YouTube Rewind -videonsa, joka kokoaa samaan vauhdikkaaseen kokemukseen vuoden katsotuimmat YouTube-artistit, musiikkikappaleet ja muut ilmiöt. Videon voit katsastaa alta: