Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Yllätys Suomen puhelinrintamalla: Elisa aloittaa uuden kohtuuhintaisen puhelimen myynnin

OnePlus saapui älypuhelinmarkkinoille kaksi vuotta sitten julkaistessaan OnePlus One -älypuhelimen. Sittemmin valikoima on laajentunut useaan puhelimeen, joita on pääasiassa myyty verkossa – ja usein vain erityistä ostokutsua vastaan. Tänään Elisa kuitenkin ilmoitti, että jatkossa OnePlus-laitteita saa suoraan kotimaisen operaattorin kaupasta.

Elisa kertoo olevansa ensimmäinen jälleenmyyjä Euroopassa, jolta voi ostaa OnePlus-puhelimia.

– Olemme iloisia voidessamme tuoda OnePlus-puhelimet ensimmäisenä Euroopassa myyntiin Elisan asiakkaille, Elisan puheliittymien liiketoimintajohtaja Jan Virkki kertoo.

– Elisan verkossa on jo tuhansia OnePlus-käyttäjiä ja laitteen hankinnan nyt ratkaisevasti helpottuessa uskomme määrän kasvavan huomattavasti.

Valikoimiin saapuvat OnePlus X- ja OnePlus 2 -puhelimet. OnePlus 2 on viime vuonna julkaistu OnePlus-lippulaivamalli, jota myydään Elisalla 345 eurolla. Kyseessä on 64 gigatavun versio ja hinta on sama kuin OnePlussan omassa verkkokaupassa. Edullisempi OnePlus X taas maksaa Elisalla 269 euroa, vastaten jälleen OnePlus-verkkokaupan hinnoittelua.

OnePlus 2.

 

OnePlus X.