Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Yllättävä brändi mukaan kuulokemarkkinoille: ensimmäiset Playboy-kuulokkeet myyntiin

Uusia kuulokkeita tuodaan markkinoille yhtenään, mutta tämänkertainen julkistus on hieman tavanomaista yllättävämpi. Täysin muilta markkinoilta tunnettu Playboy nimittäin toi vastikään myyntiin ynsimmäiset kuulokkeensa, Playboy Icon 1 nimeltään.

Uutuuskuulokkeita myydään Playboyn verkkokaupassa, jossa ”arvostetuimpien teknologia-arvostelijoiden” kerrotaan ylistäneen kuulokkeita ”paremmiksi kuin 400 euron kilpailijansa”. Tahoja ei erikseen nimetä, mutta kuulokkeiden luvataan tarjoavan erinomaista äänenlaatua ja ”yksityisen” kuuntelukokemuksen taustamelutoimintonsa ansiosta.

Playboy Icon 1 -kuulokkeet maksavat verkkokaupassa 149,99 dollaria, suoraan muunnettuna noin 135 euroa, ja ne sisältävän kaikki tavanomaiset ominaisuudet. Vastamelutoiminnon lisäksi ne tukevat muun Bluetoothia ja puheluiden soittamista, minkä lisäksi niiden käyttö on toki mahdollista myös langattomasti.

Playboyn mukaan akku kestää 22 tuntia yhdellä latauksella, mutta lataus hoituu vanhahtavalla Micro-USB-liitännällä. Ulkoisesti kuulokkeet on koristeltu lukuisilla Playboy-kaneilla ja teksteillä, joten valmistaja ei jää epäselväksi.

Kuulokkeiden mukana myyntipakkauksessa toimitetaan myös erilliset kaapelit latausta ja kuuntelua varten, kantokotelo sekä mikrokuituliina esimerkiksi kuulokkeiden puhdistamista varten. Playboy Icon 1 -kuulokkeet on nyt julkaistu.