Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Ylistäviä arvioita uudelle OnePlus-puhelimelle: Vihdoin edullinen huippupuhelin

Uusin OnePlus 3 on tullut saataville, ensimmäistä kertaa suoraan ilman tarvetta kutsulle. Laitteen voi tilata OnePlus -verkkokaupasta 399 euron hintaan. Aikaisemmat OnePlus-puhelimet ovat olleet saatavilla aluksi vain kutsua vastaan.

Kansainväliset teknologiasivustot ovat ottaneet puhelimen vastaan kehujen kera. Kolmosmallia pidetään ensimmäisenä todellisena kilpailijoiden lippulaivapuhelinten haastajana.

The Verge -sivuston mukaan OnePlus 3 on ensimmäinen edullinen puhelin, joka tarjoaa huippupuhelimen ominaisuudet.

"Puhelimessa on kaikki, mitä voimme odottaa lippulaivatason Android-puhelimelta", The Verge kirjoittaa.

OnePlus 3:ssa on nopea prosessori, premiumluokan muotoilu, kilpailukykyinen kamera, pikalataus ja erinomainen näyttö, The Verge listaa.

Erityisen kiinnostavaksi laitteen tekee alle 400 euron hinta. Laite on käytännössä noin 300 euroa edullisempi kuin esimerkiksi Samsungin, LG:n ja Applen huippumallit.

OnePlus on panostanut laitteen muotoiluun. Kakkosversioon verrattuna OnePlus 3 on ohut, lujarakenteinen ja miellyttävä kädessä. Näytön resoluutio ei ole yhtä korkea kuin esimerkiksi Samsung Galaxy S7:ssä, mutta The Vergen mukaan käyttäjän on vaikea huomata eroa.

Vaikka OnePlus 3 on monessa mielessä huippupuhelinten tasolla, siitä puuttuu langaton latausmahdollisuus ja vesitiiviys. Toisaalta myöskään Apple ei tarjoa näitä ominaisuuksia iPhonessaan.

Laitteen toimintoja pyörittämässä OnePlus käyttää markkinoiden nopeinta Snapdrahon 820 -prosessoria. Samaa prosessoria käytetään lukuisissa kilpailijoiden huippumalleissa kuten LG G5:ssä ja Samsungin Galaxy S7:ssä.

OnePlus 3:ssa on 63 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Harmittavasti sitä ei voi laajentaa muistikortilla.

Kameraa on petrattu selvästi edellisestä mallista. Takakamerassa on 16 megapikseliä ja se on varustettu optisella kuvanvakaajalla ja 4K-videokuvausominaisuudella.

OnePlus 3 toimitetaan uusimmalla Android-käyttöjärjestelmällä.